Sklenářství vršovice

Zrcadlové stěny, obklady barevným sklem (Lacobel), bezpečnostní skla, výlohy, izolační dvojskla, rámování a paspartování. Pro stálé zákazníky slevové. Skloservis Pihera – sklenářství Praha , Vršovice. Provozujeme kompletní sklenářské a. Kompletní sklenářské služby, opracování plochého skla, broušení a vrtání.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. SKLENÁŘSTVÍ PRAHA – GLASSPROJECT. Vybrat si můžete z firem v okolí. Sklenářství v Praze a okolí. Ruská Praha – Vršovice Tel.


Potřebujete rychle zasklít dveře nebo si nechat slepit akvárko? Zajišťujeme kompletní sklenářské služby, opracování plochého skla, broušení a vrtání. Máte rozbité okno či výlohu?


Tým našich zaměstnanců provádí sklenářské práce po celé České republice. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Chcete vědět, kdo je v top 100? Realizujeme zrcadlové stěny, obklady. Firma se specializuje na opracování plochého skla, zrcadla na míru, bezpečnostní skla, izolační dvojskla, výlohy, berevná skla.


SKLOSERVIS - VŠE SE SKLEM! Jsme tu pro Vás již let. Obec Čermná ve Slezsku. Projděte si kompletní seznam našich nejlepší sklenáři Vršovice i okolí hodnoceno od komunity StarOfService z Opava - Moravskoslezský kraj.


Nabízíme prodej sklenářského. Horního Vikštejna, v 16. Zasklívání oken a dveří i broušení a fasetování a pískování i kalení skel. Hledáte Vršovice v blízkosti vaší lokalitě? Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami.


Dlouhodobými zkušenosti se zpracováním skla a prestižní zakázky, které naše firma vyhrála ve výběrových řízeních si naše firma získala své zákazníky. Naše firma sídlí v Praze, ale není problém realizovat zakázku po celé republice. Naši zaměstnanci i vedení společnosti jsou kvalifikovaní profesionálové s dlouholetou praxí v oboru. Reagujeme na novinky na trhu a neustále rozšiřujeme nabídku našich služeb.


Obráťte se na toto sklenářství Praha a uvidíte jak s jejich přístupem budete spokojeni.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba