Vnější žaluzie

Vnější žaluzie

Venkovní žaluzie Climax jsou nejpoužívanějším stínicím prvkem u domů a bytů. Se žaluziemi zastavíte sluneční paprsky ještě před okny. Díky naklopení lamel můžete větrat a regulovat množství světla v interiéru.


Vnější žaluzie

Navíc vám ročně ušetří až. Lamely ve tvaru písmene Z jsou na hranách opatřeny těsněním, které zajišťuje dokonalé a velice tiché dosedání. K dosažení příjemného klimatu v místnosti se musí světelné poměry, měnící se v průběhu dne sladit s individuálními požadavky uživatelů. VNĚJŠÍ ŽALUZIE A ROLETY.


Předokenní žaluzie jsou exteriérové žaluzie , které chrání váš interiér před povětrnostními vlivy. Speciální tvar lamel u řady Zetta zajišťuje vynikající zatemnění a poskytuje vysoký termoregulační efekt. Obdobou žaluzie Z-je Z-s šíří lamely mm. Pokud se venkovní žaluzie montuje dodatečně a není nad oknem místo pro vytažení žaluzie , pak je možné zvolit právě buď výše uvedený typ Z-Noval nebo F-80.


Vnější žaluzie

Jedná se o speciální lamelu bez lemů na okrajích, čímž se dosáhne právě mnohem nižšího nábalu, než je tomu u ostatních typů. Jejich největší výhodou v porovnání s roletami je fakt, že lamely mohou být nastaveny tak, aby do interiéru vždy propouštěly jen ideální světelnou hladinu. Pokud jste nenalezli, co jste hledali, obraťte se na naše specialisty, ochotně Vám zjistí a sdělí veškeré informace, které Vás budou zajímat. Skrz hliníkové lišty venkovních žaluzií se hned tak nikdo nedostane. Vedle stínicí a bezpečnostní funkce dotváří venkovní žaluzie venkovní žaluzie vzhled vašeho domu.


Dostupné jsou v mnoha barvách. Umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení, zachycují přímé sluneční záření a chrání před jeho škodlivými účinky. Používají se nejenom k zastínění oken moderně pojatých rodinných domů, ale i administrativních či komerčních budov.


V našich produktech najdete tvarové lamely pro různé požadavky, stejně jako technologii denního světla, ve které zůstává světlo pouze horní část opony a většina lamel svítí. Ať už potřebujete ochránit před slunečními paprsky, pohledy sousedů nebo regulovat teplotu v místnosti. Významně vám pomohou i při šetření nákladů za vytápění a klimatizaci, a navíc šetří životní prostředí i vaše zdraví.


Díky svému umístnění před okny jsou účinnou tepelnou ochranou budov. Toto je ideální varianta, protože vnější stínění udrží za prosklením nejen světlo, ale také teplo. Bývá tady však často problém s montáží.


Pozvěte si odborníka, který vám pomůže vybrat ideální řešení. Lamely mohou být vedeny ve vodících lištách nebo v lanku, které žaluzie zafixují ve správné poloze. Dají se totiž těsně uzavřít a spolu se vzduchovou mezerou zajistí mezi oknem a žaluzií další tepelný odpor v hodnotě – tepelného odporu okna. Umístěním žaluzií do exteriéru nejúčinněji ovlivníte tepelné klima v interiéru. Vnější stínící žaluzie.


Pokud hledáte venkovní stínění a zároveň koukáte na moderní design , pak jsou venkovní žaluzie Zetta právě pro vás. Technologicky to jsou nejvyspělejší žaluzie. Plisované rolety nebo žaluzie ? Ať už si vyberete kterýkoli doplněk, můžete si být jistí tím, že jsou navrženy nejen pro perfektní funkčnost, ale také aby byly elegantní a krásné. Od snadného ovládání až po výběr jedinečných materiálů a kvalitních látek.


Vnější žaluzie

Titan je exteriérová žaluzie s bezpečnostními prvky, která chrání objekt před násilným vniknutím. Celý její systém včetně tvaru lamely byl nově vyvinut vlastním vývojovým oddělením společnosti ISOTRA. Veškeré ovládací a bezpečnostní prvky jsou skryty ve vodicích lištách (nejsou volně přístupné), což znamená, že ve spuštěném a. Zajímavý prvek, který perfektně dotvoří vzhled vašeho domu.


Máme řešení jak pro novostavby tak pro rekonstrukce. Systémová řešení: VEKRA KOMFORT – samonosná žaluzie s minimálními nár.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba