Screen rolety

Screen rolety

Vyrábíme screen rolety pro exteriér i interiér. Rolety sa umiestňujú z vonkajšej strany, teda z exteriéru na okná, presklené dvere alebo steny. Tento typ roliet navyše slúži aj ako sieťka proti hmyzu. Rolety Vás zbavia nechcených pohľadov, so screen roletami si môžete naplno užívať svoje súkromie.


Stropní rolety se běžně objevují spíše ve spojení s markýzami, ale v našem případě se jedná o skutečné screenové rolety se všemi jejich vlastnostmi a výhodami. Stahování a zatahování stropních rolet je zajištěno speciálním napínacím mechanismem, o vypnutí látky se stará ZIP systém vodicích lišt. V nabídce DIAMOND DESIGN naleznete výše popsané stropní. Venkovní screen rolety. Látkové venkovní rolety jsou stínící technikou, umístěnou na vnější straně okna nebo prosklené plochy.


Technické tkaniny určené pro tyto systémy zajišťují maximální ochranu proti slunečnímu záření, průniku tepla, a zároveň zabezpečují optimální úroveň přirozeného světla v interiéru. Pomocí venkovní screenové rolety snadno a efektivně zastíníte okna či prosklené plochy malých i velkých formátů. Všetky komponenty sú z extrudovaného alebo valcovaného hliníka. Vy vidíte von, dnu však nevidno.


Typ screenové rolety UNI ZIP SCREEN 100. ZIP systém – je tak perfektně uchycena, vedena a napnuta, čímž je velmi dobře připravena na působení povětrnostních vlivů. Výroba je pouze s motorickým ovládáním. Z venkovní strany působí jako zatemňující látková roleta.


To ovšem platí při denním světle. V noci kdy doma svítíme dochází k opačnému efektu. Toto je třeba si dobře rozmyslet již při výběru každé látkové rolety. Je nutné vědět, jaké stínění potřebuji vyřešit.


Screen rolety

Na jihu Čech vyrábíme kvalitní rolety , žaluzie, garnýže, záclonové tyče a další sortiment v oblasti stínící techniky. Vďaka tomuto systému odolajú aj veľmi silnému vetru. Inovujeme systémy pro zavěšování záclon a závěsů. Naše screenové rolety vďaka unikátnej technológii vyriešia zatienenie okien v exteriéri a odrazia slnečné lúče od vašich okien. Jedná sa o dokonalý funkčný prvok pre fasády budov a rodinné domy.


Vyberajte ich na Labona. Umožňuje totiž průhled ven, a tak jste v příjemném kontaktu s okolním světem. Použitím screenových roliet nestratíte možnosť výhľadu a zároveň miestnosť zatienite, a to vďaka tomu, že použitá látka je vyrobená na princípe sita.


Screen rolety

Všechny komponenty jsou z extrudovaného nebo válcovaného hliníku včetně boxu, vodících lišt a spodní lišty. Látky se vyznačují velmi dobrou tvarovou stálostí a pevností. Odolné proti silnému větru, ochrání i proti hmyzu. Screenová roleta je velice oblíbená.


Vhodné do RD i kanceláří. Vyzkoušejte kvalitu značky Minirol se ZÁRUKOU let. Klasické látkové rolety sa navíjajú na hriadeľ a môžu byť buď otvorené, alebo skryté v kazete. Jednou z nich je roleta Lockscreen, která využívá speciální vodící lišty pro uchycení látky. Díky lištám je dostatečně stabilní a odolá i silnějšímu větru.


Screen rolety

Pokud zvolíte variantu uzavřenou, máte zároveň i dokonalou ochranu proti hmyzu. Další variantou je roleta Cablescreen, která nemá vodící lištu, ale.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1