Skleněná podlaha

Skleněná obložení do k. Skla dodáváme průhledná nebo mléčná s protiskluzovým povrchem na podporu přilnavosti (Anti-slip), který se hodí i pro místnosti, kde je třeba zachovat soukromí. Nabízíme také sítotisk. Ten může být použit ve skle jako text nebo logo firmy. Property Development chtěla dodat sklo na podlahu a skleněné příčky.


Sklo na podlaze bylo marketingovým nástrojem.

Pomocí barevného skla si společnost vytvořila barevný. Posuzuje se poloha, kde akvárium bude stát, pak další předměty, které na podlaze budou umístěny, musí se prostě předimenzovat skleněná podlaha tak, aby vydržela i takové zatížení co píšete. V libereckém muzeu proběhla 2. Je to ukázka práce naší firmy, která dodala sklo a nosnou konstrukci podlahy, kterou jsme si sami navrhli, vyrobili a také.


Dobře promyšlený design vytvoří pocit beztížného vznášení ve vzduchu uvnitř. Dnes jsou obzvláště oblíbené podlahy průhledného skla doplněné podsvícením LED nebo zářivkami. Taková recepce umožní dokonce skromnou skleničku nebo malé okno s mozaikou.


Nyní firma ASB a proslulá firma na zpracování skla KINON Porz v Kolíně nad Rýnem společně vytvořily čerstvou novinku pro sportovní haly – patentovanou sklo-skleněnou podlahu.

Na podlaze ASB GlassFloor nejsou vyznačeny žádné matoucí orientační čáry, protože veškeré čáry potřebné pro. Rychlost a sytost světelného podsvícení lze nastavit, takže interiér může být romantický nebo naopak zábava, diskotéka. Zvýraznění zdůrazní originalitu designu a zdůrazní průhlednost podlahy. Shiyiwei Roa Heping Liaoning Shenyang.


Stačí jediná skleněná podlaha a váš dům se promění v luxusní rezidenci. Zavřete oči a představte si svou podlahu ze skla. Podlahu, kterou zatím znáte jenom z bytových katalogů nebo futuristických filmů.


Jedná se o tři díly různých velikostí. Ve vestavěném výklenku můžete nastavit podsvícení, akvárium nebo vytvořit skutečné umělecké dílo. Sklo pro podlahu je vyrobeno ze dvou odrůd. This video is unavailable. Pochozí skla na zakázku od návrhu až po realizaci.


Restaurace v hotelu požadovala speciální pochůzné sklo v interiéru, aby prostor získal jedinečný, nezapomenutelný designový prvek. Kompletní zpracování plochého stavebního skla a jeho aplikace ve stavebnictví a interiérech. Další možností jak ještě více prosvětlit Váš domov,.


Osvětlení Závěsná svítidla a lustry Odebrat filtry. Zde vidíte, jak se skleněná podlaha spojí s dřevěným.

V této výškové půdě se skleněná podlaha používá k dodatečnému osvětlení dolního podlaží. Dalším živým příkladem toho, jak skleněná podlaha pomáhá odrážet světlo. Tato skleněná vlákna nahradit tradiční ocelové výztužné síťky (také známý jako výztuží) a pomocí těchto skleněných vláken znamená, že budete skončit s betonem, který je pevný, přesto lehký. Výhody Glass železobeton Pokud uvažujete o použití GRC ve svém stavebního projektu, budete rádi, že vědí, že to má několik výhod. Vzhledem k tomu, že je lehčí.


Národní muzeum Praha – skleněná podlaha. Drevená podlaha a drevené parkety sú však už kategória o niečo vyššie ako je dnešná lacná a bežná plávajúca podlaha z laminátu alebo vinylu. Aj preto ak si má väčšina ľudí vybrať medzi kobercom a kvalitnou drevenou podlahou, volí radšej podlahu z dreva.


Navyše, ak je to niekde nutné, nič vám nebráni napríklad dokúpiť na určité miesta kusové koberce, ktoré. SCS Global Services - Recycled Content.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1