Tramvajenka praha

Stačí se jednou registrovat a zbytek zařídíme za Vás. Metro Trams Buses Funiculars. Rental of historical trams. Transport to the airport. Public transport museum.


Status of barrier-free facilities. Temporary relocation of the Information Centre Terminal 2. Předplatné jízdné Základní informace. V systému Pražské integrované dopravy (PID) jsou nejkratší dlouhodobé jízdenky na jeden měsíc (resp. dní), nejdelší na jeden rok (resp. 3dní). Tito cestující spadají do tarifní kategorie „Junior“.


Kč Kde koupit: U řidiče BUS Podoba jízdenky. Tato zpráva je zpoplatněna dle ceníku vašeho tarifu u operátora. E-shop umožňuje nákup dlouhodobých kupónů na vybrané identifikátory (Lítačku, In Kartu nebo bankovní platební kartu VISA a MASTER CARD) v rámci PID. Levná tramvajenka – simple yet brilliant idea Reading time: min. Opening hours of client PID Lítačka centre during Christmas and New Year holiday.


Passengers traveling by public transport in Prague and Central Bohemian region may get their Lítačka car recharge long-term coupons or ask for advice our staff even during Christmas and New Year holiday. Pokud hledáte informace o městské hromadné dopravě ve vašem měste či obci, klikněte nejrpve v menu na správnou položku a přejděte do sekce MHD dopravy pro jednotlivá česká města. Tramvajenka (Lítačka) Pokud nebudete bydlet hned u fakulty a plánujete využívat městskou hromadnou dopravu pravidelněji, vyplatí se pořídit si „tramvajenku” – časový kupón na MHD. Název Lítačka měl hlavně přilákat, přizn. Praha podle primátorky platit.


V úvodu je třeba jednoznačně říci, že se tato služba vyplatí jen v případě, že si kupujete denní, měsíční či čtvrtletní kupóny na MHD. Logo, které podle některých lidí vypadá jako plazící se červi, je inspirováno dopravní mapou Prahy. Karta má působit vesele a pozitivně.


Pojem „lítačka” se dle diskutujících používá hlavně mimo Prahu a toto pojmenování pro legitimaci používá v hlavním městě „náplava”. I přes to se však v průzkumu na sociálních sítích pro název vyslovilo 5procent respondentů. Platí vždy ode dne narozenin uvedeného věku do dne předcházejícího dni narozenin uvedeného věku. S mobilní aplikací Sphere najdete výhody ve vašem okolí. SMS jízdenku je možno zakoupit kdykoliv a kdekoliv, kde lze použít mobilní telefon.


Levná Tramvajenka – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Prázdniny jsou v plném proudu a lidé začínají pomalu vyměňovat svoje staré karty na MHD – Opencard za novou Lítačku. Přinášíme levnější cestování pražskou MHD.


Měsíční jízdné jen za 3Kč. Musée Grévin Prague – sleva na vstupné. Díky Levné tramvajence ale ušetří téměř tisíc korun za rok.


Získejte z každého nákupu na LevnaTramvajenka. Kč zpět díky cashbacku VratnéPeníze. Miliardová tramvajenka. Praze – sleva na vstupné. Na začátku to byl ambiciózní projekt, který měl Pražanům ulehčit život.


Jedna karta, kterou měli používat nejen jako tramvajenku, ale i jakousi platební kartu se širokým využitím v obchodech a městských podnicích. Jenže projekt v ostatních sférách zatím moc nefunguje a tramvajenka za miliardu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi