Vybavení prodejny s textilem

Prodám vybavení prodejny. Málo používané, super stav. Kompletní vybavení prodejny s textilem - Praha - bazar. Chybí: textilem RM facility s. Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout kompletní vybavení z naší zrušené maloobchodní prodejny.


Zde naleznete vybavení prodejen – zejména stojany pro barvy Javana. Jedná se o velice kvalitní nábytek vyráběný na míru. Velmi kvalitní zpracování dřevěného nábytku, originální design, ve skvělém stavu. Obchod byl v provozu měsíce.


Plocha obchodu cca 80m2. Lze rozprodat i po částech. Vše používané, ale 1 stav. Masivní tmavé dřevo, na zakázku vyrobené ve Švédsku. PC v řádech statisíců, nyní jen 28.


Vybavení obchodu - prodejny - pult. Nabízím vybavení obchodu s oblečením. Ceny domluvou, pro více. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vybavení obchodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vybírejte z 5inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerát LEVNĚ VYBAVENÍ OBCHODU S TEXTILEM v okrese Brno-město, cena dohodou, od Indruchp na Sbazar. Sortiment vybavení prodejny.


V naší nabídce naleznete vybavení prodejen a obchodů bez ohledu na jejich zaměření. Poskytujeme zařízení pro prodejny potravin, textilu, elektroniky, sportovních potřeb, hraček atd. Na základě dispozic obchodu a Vašich požadavků navrhneme konkrétní řešení umístění jednotlivých prvků. Likvidace obchodu s textilem ve Strakonicích,nabízíme k prodeji:elektronickou zabezpečovací bránu,plastové kody,stojany na oblečení,ramínka,figuríny,torza atd.


Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení. PC, čtečka, zrcadla,koše,kabinka,ozvučení,. V naší prodejně si můžete koupit i postele z bukového masivu. Vhodný pro obchod s oblečením.


Materiál laminované desky, tvrzené sklo, stříbrný sokl. Ve výborném stavu jako nový! PODÍVEJTE SE NA OSTATNÍ MÉ INZEROVANÉ VYBAVENÍ PRODEJNY ! Hledáte profesionální vybavení do prodejny či obchodu? Více než let navrhujeme a vyrábíme vybavení obchodů a prodejen.


Přinášíme do Vašich obchodních interiérů prodejní pulty, systémové stěny, prostorové stojany, lavice, výstavní stolky a další typy nábytku a doplňků.

Vybavení prodejny s textilem
Vybavení prodejny s textilem

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi