Venkovní parapety hliníkové

Než začnete parapety vybírat, rozmyslete si, zda se budou montovat před dokončením omítky nebo až po jejím dokončení. Je to důležité pro výběr bočních krytek, které zabrání zatékání vody do fasády. Krytky jsou v barvě parapetu.


Vyrábějí se ze slitiny hliníku AlMgSimetodou vysokotlaké extruze (tzv. tažený profil). Vyznačují se především vysokou mechanickou odolností a prostorovou tuhostí, která usnadňuje montáž a zaručuje perfektní výsledný vzhled. Přední zaoblená hrana a.

Síla stěny pro všechny šířky mm. Kvalitní úprava povrchu buď eloxováním (barva starobronz) a úprava povrchu práškováním s vysokou mechanickou odolností a barevnou stálostí (prášková vypalovaná barva bílá a hnědá). Možnost nástřiku parapetu v jakékoliv barvě RAL na přání zákazníka, včetně lakovaných hliníkových bočních krytek ve shodném odstínu s parapetem. Venkovní hliníkové tažené parapety nos mm. Vzhled parapetu nebudou kazit šrouby, ty se přikryjí čepičkami ve stejné barvě jako parapet.


TAŽENÉ S NOSEM mm Nazývají se tažené proto, že jsou vyráběny metodou vysokotlaké extruze, mají tzv. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vyberte si k oknům na vašem domě venkovní hliníkové parapety z extrudovaného (taženého) hliníku, který zajistí jejich tuhost a odolnost.

Ať už máte doma plastová či dřevěná eurookna, venkovní hliníkové parapety se vám budou hodit ke všem typům oken. Jedná se o hliníkový plech o síle mm. Větší síla u ohýbaného parapetu se nedoporučuje, jelikož při ohybu ve výrobě dochází u větší síly k popráskání povrchu. Ohýbaný hliníkový parapet je vyráběn v různých variantách.


V naší nabídce najdete: vnitřní plastové, vnitřní dřevotřískové a venkovní hliníkové parapety. Parapety od firmy Aluris s. Tyto vysoce kvalitní a elegantní venkovní parapety jsou vyráběny z hliníku metodou vysokotlaké extruze (tzv. tažený profil). Nejen hliníkové plechy, hliníkové profily a hliníkové lišty, ale v našem eshopu také najdete náhradní díly na venkovní rolety, krycí plechy na venkovní žaluzie a další stínící techniku.


Pouzdra pro zapuštěnou vodící lištu rolety, používané pro rolety do překladu Heluz. Vnitřní a venkovní parapety na míru. Nabízíme největší výběr parapetů a příslušenství, parapety připravíme přesně dle požadovaných rozměrů a dopravíme až k Vám.


VEKRA dodává kvalitní hliníkové venkovní parapety , které nevyžadují žádnou speciální péči. Okenní vnitřní parapety plastové i dřevotřískové. Vybírat můžete mezi parapety hliníkovými TAŽENÝMI a OHÝBANÝMI.


NÁŠ TIP: Tažené hliníkové parapety vynikají svou tuhostí a odolností proti deformaci. Dovolujeme si Vám nabídnout nové české venkovní parapety jako alternativu parapetů z taženého hliníku z dovozu. K parapetům dodáváme také níže uvedené příslušenství.

Od klasického provedení k oknům po parapetní lišty k zateplovacím systémům, nebo proskleným lodžiím. Hliníkové parapety jsou samozřejmě povrchově upraveny práškovou venkovní barvou v široké paletě odstínů RAL. Na samotný parapet se také dá umístit spousta užitečných a dekorativních věcí jako jsou např. Váš e-mail Vám budou chodit maximálně 2x do měsíce.


Ohýbané hliníkové parapety jsou levnější variantou těch tažených, ale jsou jejich vhodnou alternativou - jak z hlediska vlastností, tak i vzhledu. Hliníkové venkovní parapety jsou vhodné jako doplněk jak k plastovým oknům, tak i ke dřevěným eurooknům. Vnější parapety - kvalitní a odolné.


Levné venkovní parapety hliníkové extrudované se vyrábějí z hliníku metodou vysokotlaké extruze tzv. Tyto levné parapety se vyznačují především vysokou mechanickou odolností a prostorovou tuhostí, která usnadňuje montáž a perfektní výsledný vzhled. Tyto parapety české výroby se vyrábí z ohýbaného hliníkového plechu ve třech tloušťkách.


Povrch je ošetřen polyesterovým vícevrstvým lakem pro delší životnost. Díky svým vlastnostem představují ideální řešení pro vnější úpravu okna. Estetický vzhled a mechanické vlastnosti plně nahrazují lisované hliníkové parapety , i když samozřejmě parametry taženého parapetu nedosahují.


Kromě estetického vzhledu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi