Venkovní rolety do oken

Venkovní rolety do oken

Především u novostaveb a rodinných domů se stávají neodmyslitelnou součástí oken. Hliníkové venkovní rolety mají pro své uživatele celou řadu výhod. S venkovními roletami chráníte okna před prudkým deštěm, kroupami i UV zářením.


Venkovní rolety do oken

Hodí se do oken chalup, přízemních obchodů nebo pater domů. Můžete je opatřit integrovanou sítí proti hmyzu nebo pojistkou proti vytažení, která znesnadní přístup. Bambus je známý tím, že do místností nechá proniknout minimální množství slunečních paprsků, díky čemuž vykouzlí v domě příjemnou a uklidňující atmosféru.


Nabízíme venkovní bambusové rolety , zatemňovací bambusové rolety i bambusové rolety do pergoly, a to v různých velikostech a barevných variantách. Nabízíme Vám klasické látkové rolety , vysoce elegantní a působivé rolety den a noc , bambusové rolety z kvalitních přírodních dřevin a také rolety do střešních oken. Venkovní a vnitřní stínění vyrábíme vždy na míru. Každý náš výrobek prochází testováním a pečlivou výstupní kontrolou.


Proto se nebojíme dát prodlouženou záruku roky. Naše produkty dodáváme spokojeným zákazníkům do více než zemí světa. Dodání a montáž stínící techniky na míru: kvalitní látkové rolety do oken , rolety den a noc, rolety zebra, žaluzie den a noc, látkové žaluzie, japonské stěny, plisé žaluzie, dvojité rolety a rolety do střešních oken.


Za ceny e-shopů máte u nás v ceně dopravu i montáž v okresech Praha - výcho Kolín, Nymburk. Stejně jako rolety pro zaomítání, jsou i rolety pod překlad ideální pro rekonstrukce a novostavby, navíc také pro dřevostavby. Box je otočený směrem do domu, vzhled fasády je tedy čistý a nic ho neruší. Box z interiéru slouží jako revizní klapka.


Venkovní rolety do oken

Komůrkové profily jsou mm silné a navzájem do sebe zapadají. Rolety nadokenní celoplastové. Lamely jsou plastové standardně. Pomocí venkovního zastínění oken zabráníte tepelným ztrátám v rozmezí – °C Hledáte vhodné venkovní zastínění pro váš domov, zimní zahradu, pergolu či třeba verandu? Box 45° venkovní rolety je viditelný, ale způsobů, jak a kam předokenní rolety namontovat je více.


Pasuje proto do každého domu i bytu a hodí se k zastínění terasy. Předokenní rolety je možno montovat do výklenku přímo na okno nebo na fasádu. Způsob namontování předokenní rolety si můžete zvolit dle vzhledu domu nebo typu oken. Montáž na fasádu Vám nesníží otvor o navíjecí box, jako je tomu u montáži na okno. Bambusové rolety výška 160cm ( do oken ) Bambusové rolety výška 220cm.


Látku rolety je možné nastavit pouze v poloze, kde jsou umístěny háčky. Možnosti montáže: do rámu střešního okna. Výhody: Jednoduchá a levná roleta. Velmi snadná a rychlá montáž. Velký výběr látek a barevných provedení.


ROLETY , ŽALUZIE, MARKÝZY. V naší nabídce naleznete nejen velkou paletu barevných provedení a materiálů žaluzií, ale také celou řadu jejich technologických provedení. Stínící technika pro okna, balkóny i terasy - interiérové žaluzie, roletky, venkovní žaluzie, hliníkové rolety a markýzy. Nyní akce: využijte do konce měsíce slevu až !

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1