Vertikální látkové žaluzie

Dodávané látkové a plastové vertikální žaluzie jsou vyráběny z vysoce jakostních materiálů, které splňují velmi náročné požadavky na stavebně-fyzikální parametry a splňují veškeré normy. K dodávanému sortimentu vertikálních žaluzií nabízíme i velké množství příslušenství jako jsou konzoly, samostatné lamely a různé typy řetízků a spojek řetízku. Své využití najdou i jako prostředek k optickému oddělení prostor , přičemž při vhodně zvolené barevnosti a kvalitě látkových lamel jsou plnohodnotnou náhradou závěsů a záclon.


Vertikální žaluzie , látkové - elegantní vertikální žaluzie - ovládané řetízkem a šňůrou -. Nabízíme kvalitní vertikální látkové žaluzie na míru od prověřeného českého výrobce.

Má opravdu variabilní použití, záleží pouze na Vaší představivosti. Je vhodná i pro zastínění větší plochy, nebo pro předělení místností. Hlavní funkcí je samozřejmě zastínění místnosti, ale vhodnou volbou lamel lze velmi efektně nadekorovat interiér. Naše vertikální žaluzie mají šířku lamel 1mm. Pokud máte zájem o lamely se šířkou mm, neváhejte nás kontaktovat.


V naší kolekci najdete látky stínící, screenové i zatemňující, které dodají interíéru atraktivní a příjemný vzhled. Vyskládejte si vertikální žaluzie podle vašich představ! Dvoubarevné žaluzie oživí každý prostor, do kterého jsou osazeny.

K dispozici máme sedm různých poměrů, je tedy jen na vás, v jakém poměru se budou barvy střídat, případně budou odlišné pouze okrajové. Sestavte si u nás vertikální žaluzie na míru. Ať už pro zastínění větších ploch, rozdělení místností nebo designové osvěžení jsou vertikální žaluzie velmi oblíbenou stínicí technikou nejen do kanceláří firem.


Na výběr jsou desítky vzorů, barev a materiálů. Unsubscribe from cz-zaluzie? Látkové Rolety ( vertikální žaluzie ) cz-zaluzie. Styltexdesign 4views. Vertikální látkové žaluzie se montují do stropu, nebo na stěnu a ovládání je elektrické, či manuální (šňůrka slouží pro stahování žaluzie do stran, řetízek pro naklápění lamel).


Lamely jsou dodávány v různých modifikacích s různým stupněm propustnosti světla. Pokud chcete, aby stínění bylo hlavním prvkem interiéru, můžete vsadit na vzorované nebo potištěné lamely. Světelnou propustnost látek si zvolíte dle toho, jaký stupeň. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty.


Cena vertikální žaluzie závisí vždy na několika parametrech – např. Aby klient vždy obdržel cenovou nabídku, která odpovídá jeho konkrétním představám, neuvádíme zde ceny vertikálních látkových žaluzií a cenové kalkulace zpracováváme vždy. Mnoho barevných odstínů. Minimální nároky na údržbu.


Překvapí vás celou řadou neočekávaných světelných a prostorových efektů.

Předností je zaclonění velké plochy. PVC vertikální žaluzie. Stejně jako látkové vertikální žaluzie jsou plně funkční, spolehlivé a praktické, jsou velmi snadno ovladatelné a není možno opomenout ani jejich dekorační potenciál.


Tlumí hluk i nepříjemné echo ozvěny. Jsou jednoduché, vysoce funkční, mají univerzální použití a montáž je velmi snadná. Hlavní předností svislých žaluzií je jejich vysoká variabilita.


Výhodou tohoto produktu je hlavně zastínění velkých ploch (max rozměr jedné žaluzie ŠxV = 6m x 4m!) a velmi jednoduchá montáž, kterou zvládne opravdu každý jen s ruční vrtačkou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1