Víko na skruž

Skruže s vybetonovaným dnem lze použít i jako jímky na vodu. Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé.


Na výběr máme jednodílné, dvoudílné či atypické poklopy (dle Vámi dodané dokumentace). Vnější průměr stávající skruže?

Zpět na přehled produktů K provozování webu best. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Právě pro vás jsme přichystali mimořádnou nabídku na plastové studniční šachty – vodoměrné šachty a studniční skruže. Průměr a výška skruží i šachet se bude odvíjet zcela podle vašich představ a potřeb.


Vaší zakázce se budeme věnovat individuálně, dokud nebude splněna do posledních detailů. Velkou výhodou je nízká hmotnost, cena a nulová atraktivita pro sběrače kovů. PVC poklop máme skladem.

V nabídce najdete kanalizační, studniční a kalové poklopy na míru všem projektům. Poklop 2víko na skruž , poklop na studnu. R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Spojování se provádí pomocí vytvarovaných polodrážek.


Křehké zboží - Pouze osobní odběr ! Technické parametry: Šířka. Si u nás můžete objednat na kontaktních číslech nebo e-mailem. Poklopy jsou dimenzovány na zatížení pochozem. V barevném provedení pláště: šedá přírodní s víko :černá, hnědá, tmavě zelená. Václav Mlčoch NOIGER LIBEREC.


Nepronikne ani mravenec ani voda a přitom to dýchá. KDT, víko litinové s odvětrání. TBW – šachtový vyrovnávací prstenec, TBR – šachtová přechodová skruž (kónus),.


Poptávám výrobek: Popis: poklop na skruž.

Specifikace: – dva lehké, ale pevné ( asi plastové) poklopy na skruže – jedna má vnější průměr 6mm, druhá 830. Chcem na zahrade kopat studnu , ale cena tych betonovych je dos vysoka, ale to. Já bych rozhodně do plastových skruží nešel, i kdyby vyšly.


Studniční poklopy jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudíln. Jímky na dešťovou vodu vám opatříme prostupy dle požadavků a to zdarma! Doprava zdarma po celé České republice! Webové stránky vyrobila reklamní agentura Altrodesign. Víko je rozděleno na dvě části.


Součástí otevírací části je madlo. Doporučujeme na dosedací plochu skruže nalepit těsnění, ne z důvodu vodotěsnosti, ale z důvodu poškrábání poklopu. Zákrytu studny věnujte zvýšenou pozornost.


Většina z nás ví, že studny musí být opatřeny krytem. Ovšem také mnoho z nás se domnívá, že riziko pádu našeho oblíbeného domácího mazlíčka do studny, je tím jediným důvodem proč studny zakrýváme. Armovaný poklop na studnu.


Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení. Na objednávku je možná výroba s větracím otvore. Prodám uzamykatelné víko na betonovou skru ž průměr 50cm, venkovní 60cm. Pevné uzamykatelné ocelové víko. Kanalizační poklopy jsou určeny pro zakrytí vstupních šachet kanalizací, jímek, odlučovačů, samovsakovacích a retenčních systémů.


Dobrý den, mám v plánu vyrábět víko na skruž ze dřeva. Jde mi o nějaké nápady, jak byste postupovali. JInak podotýkám, že bohužel k oříznutí kruhu nemohu použít přímočarou pilu, jelikož jí nemám a ani si jí nepůjčím, páč známí jí také nemají.


NÁDRŽE K OBETONOVÁNÍ NA DEŠŤOVOU VODU. Vítejte, Přihlásit se Napište nám.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Světlovod lightway

Trhy jelení hora