Vykup palet a gitterboxů

Jelikož jsme chtěli co nejvíce vyjít vstříc našim zákazníkům, zřídili jsme pracovní dobu takovou, aby zákazníci byli uspokojeni našimi službami i po běžné pracovní době a nakládky i vykládky palet mohli být realizovány i v. Trhanov(brikety,štěpka) atypické palety , bedny boxy a proklady. Naše firma se specializuje na výkup a prodej palet , gitterboxů a KTP boxů. Specifikace: – EURO palety použité (poškozené), standardní palety 8x 1. Dřevěné palety, gitterboxy , výroba palet. Medzi naše služby patrí výkup , predaj a oprava paliet a europaliet. Naše společnost se zabývá výkupem palet a gitterboxů.


Nabízíme také prodej palet pro smluvní partnery, ale i jako jednorázové dodávky. Nabídka a poptávka Euro palet. Přepravky, dřevěné bedny, kontejnery a jiné přepravní boxy naleznete zde. Boxy a nákladní kontejnery pro přepravu zboží. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti výkupu, prodeje a pronájmu dřevěných a kovových palet , přepravek KLT, boxů KTP, gitterboxů , magnumboxů, marsboxů a jiných obalových materiálů.


V naší nabídce naleznete veškeré obalové materiály, které lze použít na ochranu Vašeho zboží proti poškození při přepravě, znečistění či jiným. Jsme specialisté na vedení skladů a manipulaci s nákladem. Našim klientům poskytujeme komplexní služby v dodávkách palet , jejich skladování a dopravu na místo určení a rovněž profesionální poradenství v oblasti paletového hospodářství.


Zajišťujeme prodej, výkup a opravy všech druhů přepravních palet. Dále nabízíme výkup a opravy palet , europalet, gitterboxů. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Najdete nás na adrese: Domažlická 13 Plzeň.


Liberci a blízkém okolí, Vaše palety a další obaly před vámi pečlivě roztřídíme dle kvality a vyplatíme v hotovosti hned na místě. Máme bohaté zkušenosti, díky kterým naši kvalifikovaní pracovníci odvádějí prvotřídní práci pro maximální spokojenost všech našich zákazníků. Přijeďte si pro palety k nám. Od toho je tady náš výkup palet – vykupujeme jakýkoliv typ a barvu palet 1x cm.


Jak si snadno domyslíte, výkup palet je v podstatě velmi ekologické řešení. Výroba, opravy, nákup a prodej palet a gitterboxů. Opravy, záměny a likvidace palet. Zabýváme se komplexním paletovým servisem dle požadavků zákazníka. Poptávka palet PoptáváGitterbox Zdarma.


Vyberte si z nabídky našich služeb. Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoliv dotazem, či. Výkup palet Společnost REXWOOD s. CZECH SERVICE, Družstvo - Výroba palet. Výroba palet EUR a EPAL, standardních, jednorázových a atypických palet dle požadavků a specifikace zákazníka. Dále výkup, prodej, pronájem, třídění, recyklace, likvidace palet a gitterboxů včetně autodopravy.


Vykupujeme nejen dobré palety, ale i palety poškozené a rozbité a současně vykupujeme palety atypických rozměrů. Standardní i EUR palety. Dno gitterboxů je kovově zpevněno díly a vyplněno dřevem (deskami) tak, aby dno bylo plné. Využití gitterboxů je značně široké - uplatnění nachází v průmyslu hutním, automobilovém, dřevařském, kovoobráběcím a celé řadě dalších.


Zaručíme se za kvalitu palet.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi