Zateplení domu zelená úsporám

Dotační bonus za kombinaci s kotlíkovou dotací. Půl milionu na zateplení či stavbu domu ? Nová zelená úsporám pomůže české ekonomice po koronakrizi. Program Ministerstva životního prostředí administrovaný Státním fondem životního prostředí ČR.


Zateplení domu zelená úsporám

Zajišťujeme energetické audity a provádíme zateplení domu nebo střechy či jiné zednické práce. MÁM NÁROK NA DOTACI NA ZATEPLENÍ A REKOSTRUKCI DOMU ? Zavolejte či napište našim specialistům a my Vám poradíme, zda máte na dotac. Při nejkvalitněji provedeném zateplení , kdy snížíte energetickou náročnost domu o více než , obdržíte podporu ve výši nákladů.


Podpořte svoji investici do zateplení svého domu a výměny oken významnou finanční částkou od SFŽP. Nepropásněte jednu z mála možností, kdy stát vám finanční prostředky dává, zhodnoťte nemovitost a šetřete nemalé prostředky za vytápění. S dotacemi na zateplení rodinných a bytových domů máme zkušenosti od r. V rámci čerpání dotace Zelená úsporám tak můžete obdržet nejen finanční podporu na zateplení vašeho domu , ale také na výměnu jeho oken a dveří, a to dle dosažené energetické úspory a na základě celkových způsobilých nákladů na provedení daných opatření, které jsou definovány v podmínkách programu Zelená úsporám.


Zateplení domu zelená úsporám

Navrhneme vám nejvhodnější způsob zateplení vašeho domu a spočítáme vám roční úspory za vytápění. V případě zájmu provedeme i kompletní realizaci. Tento způsob je oproti původní Zelené úsporám spravedlivější, protože pracuje nikoli s podlahovou plochou domu , ale plochou konstrukcí – například stěn, které byly zatepleny. Uvažovali jste o zateplení rodinného domu a máte zájem o bezplatné poradenství v této oblasti. Vyšleme za vámi jednoho z našich obchodně-technických zástupců, který s vámi probere konkrétní možnosti vaší nemovitosti a doporučí vhodné řešení.


Komplexní zateplení domu vás může stát několik stovek tisíc, ale může se lehce přehoupnout přes milion. Využijte formulář níže a zjistěte výši příspěvku, kterou lze čerpat na zateplení vašeho rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s vyřízením žádosti. Pro koho jsou dotace určeny?


Zateplení domu zelená úsporám

Jaké jsou podmínky, které musí. Firma IVF, vyřizuje dotace z programu Nová Zelená Úsporám na rekonstrukci rodinných domů. Dotace vyřizujeme v Moravskoslezkém kraji. V rámci programu lze žádat o dotaci na zateplení obvodových stěn, výměnu oken, zateplení půdy či střechy, zateplení podlahy atd.


Dotaci lze získat i při rekonstrukci, kdy se například část domu přistavuje, dělá se vestavba podkroví apod. Peníze se vyplácí na konci po. NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM - rodinné a bytové domyKvalitní zateplení domu může znamenat nemalou počáteční investici, která se ale brzy vrátí zpět v podobě snížení tepelných ztrát a dosažení až úspory nákladů na vytápění.


A to po celé ČR a ve většině případů zcela ZDARMA. Předběžná konzultace je též poskytována bezplatně. Specializujeme se na Vsetín a okolí, ale působíme i ve Zlíně, Vizovicích, Rožnově pod Radhoštěm, Valašském Meziříčí, Ostravě a dalších.


Výstavba rodinné domu , RD č. Pokud se vám podaří energetickou náročnost domu snížit o více než , stát vám uhradí vynaložených nákladů. Výše dotace si přitom odvíjí od míry zateplení domu. Máte zájem o konzultaci, návrh zateplení a vyřízení dotace na zateplení ? Jak čerpat dotace na zateplení v dnešní době a kolik peněz můžete. Zdarma k Vám dorazí technik, který Vám spočítá náklady na zateplení.


Zateplení domu zelená úsporám

Schůzka je vždy zdarma a nezávazná. Vysvětlí Vám kroky nutné k získání dotace. Spočítá Vám orientační náklady na zateplení a vysvětlí Vám čím zateplit fasádu i kolik stojí zateplení fasády.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba