Vysoušení vlhkého zdiva

Vysoušení zdiva elektroosmózou. Dodáváme a instalujeme technologii mírné drátové elektroosmózy pro vysoušení vlhkého zdiva. Poskytujeme profesionální montáž a servis.


Princip vysoušení vlhkého zdiva Směr a velikost difúze řídí jediný hnací potenciál a tím je rozdíl částečných tlaků vodní páry ve zdivu a okolním prostředí. Vodní pára postupuje difúzí na tu stranu, kde je částečný tlak vodní páry nižší, pokud jí v tom nebrání nějaká překážka (již zmíněné paronepropustné vrstvy). Pomůžeme vám s odstraněním vlhkosti ve zdivu po záplavách či vodovodních haváriích. Odstranění vlhkosti ve sklepě a celkové odvlhčování sklepů provádíme také.


Pokud máte ve vašem domě nebo bytě problém s nadměrnou vlhkostí zdiva a nevíte si rady, kontaktujte nás. K vysoušení vlhkého zdiva jsme zvolili přístup v podobě tvorby drenáže kolem domu, kterou jsme svedli do vsakovací jímky na pozemku. Díky velice svažitému a celkově nepřístupnému terénu jsme nemohli nasadit jakoukoli mechanizaci, jednalo se o ruční práce.


Pokračujte níže a dozvíte se o bezkontaktní metodě vysušování vlhkého zdiva AQUAPOL, která už léta patří ke špičce v Evropě. Jaký je tedy postup pri vysoušení zdiva ? Nabízíme vysoušení zdiva elektrofyzikální metodou s technologií vyráběnou v Německu. Přístroje na vysoušení zdiva s letou tradicí.


Připravili jsme pro Vás kompletní servis pro zhotovení injektáže zdiva svépomocí, tj. V neposlední řadě Vám rádi bezplatně zapůjčíme veškeré aplikační zařízení, které je potřeba pro. ZÁRUKY NALEZNETE ZDE - klikněte. Je plně elektronický, vyráběn v ČR a osazován plně atutomatickou linkou a testován. Vodní páry vystupující v prostoru mezi sálavým panelem a zdivem rychle odvádí do prostoru.


Tyto přístroje pronajímáme. Diagnostika a návrh izolace zdiva. Výběr vhodné sanační technologie.


Měření hmotnosti vlhkosti ve zdivu spolu s možným odběrem vzorků pro laboratorní měření vlhkosti a salinity zdiva. Jako členové WTA – Vědeckotechnické společnosti pro sanaci staveb a obnovu památek, máme díky pravidelným školením specializovaných na oblast sanace, hydroizolace vlhkého zdiva vždy ty nejaktuálnější informace a materiály, které přenášíme do praxe. Pracujeme v rámci celé České republiky. Jedním příkladem za všechny by mohl být náš zákazník, který se pokusil o provedení sanace vlhkého zdiva svépomocí. S vidinou úspory nákladů se rozhodl provést chemickou injektáž zdiva svépomocí.


Nejen že se nedostavil očekávaný výsledek vynaloženého úsilí, celkový stav zdiva se ještě zhoršil. Nabízíme vysušování a izolace vlhkého zdiva pomocí chrom-niklových desek se zámky. Po celou dobu existence objektu poskytujeme 1 záruku proti vzlínající vlhkosti a vzniku trhlin na odizolovaném zdivu.


V případě zatečení po dešti, vytopení sousedem či jiných ško jež mají za následek problémy s vlhkými zdmi, základy objektu, podlahami či stropy, jsme připraveni Vám poskytnout maximální pomoc pro rychlé a odborné uvedení zasažených staveb do původního stavu. Izolace (sanace) vlhkého zdiva má za úkol dosažení výrazného a trvalého snížení obsahu vlhkosti v podzemním a nadzemním zdivu staveb, které bylo dlouhodobě namáháno účinky zemní vlhkosti. Téma vysoušení vlhkého zdiva je důležité i proto, že naše republika občas zažívá nepříjemné povodně. Přitom bývá dům často zateplen. Začátek byl především o sbírání zkušeností se zatěsňováním betonových konstrukcí a hydroizolací na vodních dílech Lipno a Želivka.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Baushop. Vysušování, odvlhčování a sanace zdiva v Teplicích a okolí. Building Guide - injektáže, sanace, izolace,. Léčebné domy v Piešťanech.


Suterény LD v majetku Liečebné kúpele Piešťany a. Bytový dům na Wolkerově ulici - Hulín. Jedná se o metodu přímé sanace vlhkého zdiva určenou pro všechny druhy materiálů s pórovitou strukturou, ve kterých dochází ke kapilárnímu vzlínání vody. Je vhodná k ekologickému vysoušení budov, zdivo v první fázi vysuší a dále ho nepřetržitým provozem udržuje v suchém stavu.

Vysoušení vlhkého zdiva
Vysoušení vlhkého zdiva

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1