Záchytný systém na střeše

Airanchor – speciální systém zajištění proti pádu v průmyslu. Díky ramenu otočnému o 360° a akčnímu radiu m. Svěřte bezpečnost své střechy českému výrobci pro záchytné systémy. Za bezkonkurenční cenu získáte rychlé dodání či montáž produktu TOP kvality.


K tomuto kotvícímu zařízení se dle platných norem provádí další kotvení osob, díky čemuž se mohou volně pohybovat po střeše.

Máme to zakotveno v zákoně č. ZDARMA Vám připravíme nabídku pro konkrétní řešení. V případě, že si nejste zcela jisti, co všechno je potřeba z našeho e-shopu k realizaci Vaší zakázky, nabízíme expertní poradenství ve smyslu, že Vám po dodání potřebných dat navrhneme optimální řešení a to zcela ZDARMA! Zádržné systémy na střeše proti pádu osob - způsoby navrhování.


Ploché střechy se zvláštními tvary - použití jednotlivých kotvicích bodů a lanového systému Tímto způsobem se lze vypořádat s většinou případů, které mohou nastat u plochých střech. Kombinace lanového systému a. Top Safe je specialista na záchytný systém střech pro bezpečnou práci na plochých střechách.

Vyberte si z široké nabídky. Zajištěn by měl být každý volný okraj střechy, který se nachází ve výšce větší než m nad okolním prostorem. Dále prostupy a otvory, kde hrozí propadnutí osob , či plochy, po kterých mohou. Průmyslové, komerční, obytné. Zádržný systém s ocelovým lankem na ploché střeše.


Instalace záchytných a zádržných systémů je tedy v některých případech nejen nutností. Zejména ve stavebnictví a při aktivitách ve výškách přitom není radno cokoli zanedbat. Bezpečnost práce je mnohdy podceňována.


Konkrétně na střechách se za účelem usnadnění pohybu pracovníků a zachování jejich bezpečnosti obvykle vyskytuje záchytný systém. Vysoce kvalitní systém umožňuje bezpečný pohyb všem, kteří se po střeše obchodní galerie pohybují. Za dobu svého působení jsme spolupracovali s mnoha společnostmi, které investovaly do bezpečnosti svých zaměstnanců. Podrobný seznam najdete v referencích. Norma vyžaduje, aby na střechu byl zajištěn bezpečný přístup podle účelu, není-li jiný požadavek, musí být umožněn přístup pro provádění kontroly a údržby střechy i zařízení umístěných na střeše.


Záchytný systém střech horizontální. Jeho cílem je zajištění bezpečnosti pracovníků a osob, které pracují ve výškách nebo nad volnou hloubkou. Tento typ záchytného systému je instalován na střechách, kde je nutný jejich pravidelný přístup.

Permanentní záchytné systémy. Singing Rock patří již několik let mezi přední světové výrobce osobních ochranných prostředků proti pádu z výšky. Náš záchytný systém na střeše je určen nejen pro ochranu proti pádu při provádění prací ve. Instaluje se na střechách budov, kde je vyžadován pravidelný přístup pracovníků, bez ohledu na to, jak často k němu. Pokud se na střeše nachází různá technologická zařízení, musí být zajištěn bezpečný přístup a možnost provádění revizí.


Horizontální záchytný systém „HOZAS“. Pro bezpečnou práci na střeše na ní musí být umístěny záchytné systémy. U plochých střech musíme zajistit ochranu osob při jejich práci nejen u volných okrajů střechy , tedy po obvodě střechy, ale také při práci v blízkosti světlíků, u technologických prostupů a dalších otvorů , tedy všude tam, kde existuje riziko propadnutí střešní. Systém kotvících bodů EAP odpovídá požadavkům normy EN 795.


K systému jsou pracovníci kotveni pomocí celotělových zachycovacích postrojů odpovídajících normě EN 361. Jako spojovací prvek je použito lano s pohyblivým zachycovačem pádu BRAKE, odpovídající normě EN 353-2. Není-li jiný požadavek, musí být umožněn přístup pro provádění kontroly a údržby střechy i zařízení umístěných na střeše. Na střechu musí být zajištění bezpečný přístup podle účelu.


Je tedy na projektantovi a zadavateli.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi