Vysoušení sklepa

Nejde o vysoušení sklepa , jde o vlhkost obsaženou ve vzduchu. Dveře se potí, protože se zvenku ochlazují a jsou chladnější než je. Proto jsou také tak vhodné pro vysoušení klenutých sklepů po každém procesu čištění. Do vyčištěného sklepa tak lze opět již po krátké době vstoupit.


Vysoušení zdiva elektroosmózou šetří peníze za drahé stavební práce. Nejčastější příčinou vlhkosti sklepů je chybějící izolace, a to vodorovná i svislá. Pro vysušení sklepa se 1 jistotou je nutná rekonstrukce celé izolace, tedy izolace vodorovné i svislé, tak jak postupujeme u stavby nového domu. Díky svým praktickým kolečkům a kompaktnímu krytu mohou být tyto vysoce výkonné stroje bez problémů umístěny kdekoli ve vinném sklepě – vždy tam, kde je výkonný vysoušeč vzduchu právě zapotřebí. Podle odborníků vysoušení sklepů odvlhčovači nic neřeší, v prvním kroku je třeba zabránit vnikání samotné vlhkosti do sklepa.


Kondenzační vysoušeč slouží k vysoušení vzduchu v uzavřeném prostoru. Vlhký vzduch nasávaný ventilátorem je na výparníku ochlazen pod rosný bo díky čemuž vodní pára kondenzuje a ve formě kapiček je odváděna do sběrné nádoby a případně do odpadu. Odvlhčený a ochlazený vzduch se na kondenzátoru ohřeje na teplotu o 5°C až 20°C vyšší, než vstupní.


Teplovzdušný solární SKLEPNÍ KOLEKTOR je konstruovaný jako vysoušeč pro sklepní prostory. Kolektor funguje jako účinný vysoušeč plísní a vlhkostí sklepních prostor a všude tam, kde zcela chybí nebo je nedostatečně provedena izolace proti vlhkosti. Jde o jednoduchý systém odsávání vlhkého vzduchu ze sklepa s minimálními provozními náklady. Nabízíme vysoušení zdiva elektrofyzikální metodou s technologií vyráběnou v Německu.


Přístroje na vysoušení zdiva s letou tradicí. Toto vysoušení nabízí v současné době množství stavebních firem. OsmoDry slouží k odvlhčení zdiva bez nutnosti stavebního zásahu. Využívá k tomu jev zvaný osmo technologie. Odvlhčení sklepa Máte-li vlhký nebo mokrý sklep, hledejte skutečnou příčinu.


Vlhkost, kde se tvoří plísně, neohrožuje totiž jen váš život, ale i životnost celého domu. S pomocí kvalitní vysoušecí a odvlhčovací techniky vám dokážeme rychle vyřešit váš problém, a to bez zásahu do konstrukcí nebo dalších prací s tím spojených. Zatuchlý, plesnivý pach vlhkého sklepa může být nepříjemný, ale většina lidí jej považuje za neškodný. Ve skutečnosti je vlhký sklep problémem nejen pro náš nos, ale i proto, že vlhkost přitahuje plíseň, způsobující reálné zdravotní riziko.


Tišeji a levněji už to opravdu nejde. Unikátní způsob větrání a vysoušení vlhkých sklepů. Za minimální provozní náklady se navždy zbavíte vlhkosti ve Vašem domě, sklepích a všude tam, kde nelze větrat. Vysoušení mikrovlnami může trvat i jen několik dní, navíc tak zářením zničíme plísně, houby a hmyz.


I tuto metodu však nelze provádět svépomocí, na místě musí být přítomen alespoň jeden pracovník odborné firmy, která přiveze zařízení. Kdy a jak odčerpávat vodu ze sklepa , co dělat s omítkami, podlahami i venkovním terénem. Jak vlhké zdi izolovat, když se blíží zima a mráz. Nastává čas se vlhkosti zbavit. Levné vysoušení a odstranění vlhkosti zdiva v domě.


Rekonstrukce sklepa Pštrossova 3 Praha Největší výzva letošního roku na nás čekala v podobě rekonstrukce sklepa bytového domu v Pštrossově ulici. Naměřená vlhkost zdiva dosahovala , omítky, lokálně i samotné zdivo bylo v rozkladu, s projevy četných solných výkvětů a plísní. Izolace základů domu a sklepa Pštrossova 3 Praha Úspěšně jsme dokončili sanaci a kompletní rekonstrukci sklepních prostor památkového objektu - historického domu v Pštrossově ulici na Praze 1. Součástí prací byla i renovace dvorního traktu a především izolace základů domu.


Uvedené prostory budou využívány jako.

Vysoušení sklepa

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1