Výstavní stěny

Výstavní stěny mohou být dodány v různých variantách, upravené podle Vašich potřeb a požadavků. To umožní jejich plné a všestranné využití. Kromě odolné a stabilní základny může být stěna vybavena dalšími doplňky, které umožní tvorbu expozice dle individuální koncepce. Pro prezentaci vaší firmy, produktu či služby zajistíme veškeré výstavní systémy včetně tisku a kompletace.


Výstavní stěny

Součástí je podpora a servis. Dodáváme je ve třech řadách: Eco line, Round Line a Cube Line. Najdete zde výstavní stěny určené pro použití v interiéru, a také ty, které budou sloužit pro vytváření výstav v exteriéru. U výstavní stěny pop up ve velikost 4xjsme inovovali závěs. Přenosné, tvarovatelné výstavní stěny pro bezchybnou prezentaci.


Připravíme návrh i realizaci výstavních stěn dle vašich požadavků! Jednoduché výstavní mřížové stěny jsou ideální řešení při nedostatku prostoru na stěnách. Komě expozic můžete výstavní stěny používat také pro prezentaci Vašich výrobků nebo značky. Tyto stěny jsou určeny do vnitřních prostor, jelikož nejsou odolné proti povětrnostním podmínkám. Pokud si přejete prezentovat ve volném prostranství, pak doporučujeme výstavní stěny do exteriéru.


Výstavní stěny

Výstavní systémy jsou skvělý způsob, jak prezentovat svou značku nebo produkt a celkově se zviditelnit. Prezentační a reklamní stěny. Jsou snadno sestavitelné, velmi stabilní a zajistí vám atraktivně vypadající velkou reklamní plochu, která přitáhne pozornost vašich zákazníků. Lze je doplnit prezentačním stolkem a stojanem na prospekty.


V případě, že nenajdete v naší nabídce produkt, který hledáte, obraťte se na nás s konkrétní poptávkou. Dokáží zaujmout a přilákat pozornost návštěvníků. Stěny jsou velmi flexibilní a některé druhy lze vyformovat do jakéhokoliv tvaru. Pop-up a Hop-up prezentační stěny (reklamní stěny , expo stěny , výstavní stěny , promo stěny ) umožňují rychlý, jednoduchý a levný způsob, jak u potenciálních. Systém Flexus je vhodný pro výstavní účely nabo jako paravan pro rozdělení místností.


Výstavní stěny

Do otvorů lze umístit různé typy držáků na C letáky nebo paperbacky. Unikátní výstavní systém Velikost stěny si volíte sami přidáním libovolného počtu panelů, každý o šířce cm. Tvar stěny si můžete jednoduše upravit. Jednotlivé panely snadno roztáhnete nebo ohnete do tvaru, který Vám právě vyhovuje. Panel lze ohnout do úhlu až 180°, aniž by byla porušena stabilita.


V případě silných povětrnostních podmínkách je však vysoce doporučováno výstavu demontovat. Pokud plánujete prezentovat ve vnitřních prostorách, doporučujeme výstavní stěny do interiéru. Toggle navigation MENU. Společnost UniExpo je výrobce sortimentu prezentačních systémů (banner stojany, roll up systémy, zákaznické poutače, výstavní stěny , prezentační stolky, klaprámy, reklamní stojany, stojany na prospekty a mincovníky).


Výstavní stěny

Textilní stěny s napínaci látkou pro dokonalý dojem prezentace. Vybírejte oblé, rovné, nebo vlnité tvary textilní stěny. V nabídce jsou celoprosklené vitríny, rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem.


V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1