Zateplení ploché střechy

Ploché střechy – rekonstrukce, zateplení Jste zde: AHF. Realizujeme: izolace plochých střech - asfaltové, fóliové na panelových domech, rodinných domech, administrativních budovách atp. Zateplení ploché střechy. Profesionální zateplení střechy zabraňuje únikům tepla do okolí v zimních obdobích.


Také provádíme kvalitní zateplení ploché střechy se zárukou let a životností let, pomocí 1 hydroizolačního silikonové nátěru. Aplikujeme i foukané izolace – v naší nabídce naleznete široký sortiment kvalitních foukaných materiálů od českých i zahraničních výrobců např. V místě napojení parozábrany na konstrukci krovu či na zdivo je třeba spoj dotěsnit lištou a utěsňovací páskou.


Střechy - kompletní realizace šikmé i ploché střechy , opravy, izolace a zateplení , montáž střešních oken. Způsob aplikace: Před nástřikem se provede kontrola původního střešního pláště, zkontroluje se vlhkost. Pokud je vše v pořádku, střecha se vyčistí od mechu, prachu či jiných nečistot. Montáž tepelné izolace na ploché střechy za použití minerální vaty.


Pro moderní a lehké skladby montované suchými procesy je ideálním výrobkem produkt Kingspan Therma TR FM. I když je plochá střecha řešena jako nepochozí, musí se při jejím návrhu zohlednit spousta požadavků technických norem. Ani klasické způsoby zateplení se však nevyhnuly přísným předpisům, a proto kromě systému zateplení mezi a pod krokvemi se stále více setkáváme i se systémy zateplení nad krokvemi. Jedná se o modernější formu konstrukce použitou na většině panelových domů v ČR.


Je nutné zachovat odvětrávanou mezeru, aby páry produkované provozem domu měly kudy odcházet a současně došlo k cílenému zateplení obytného prostoru. A nebojím se to říct takhle pěkně hned v úvodu článku. Našim zákazníkům nabízíme hydroizolace, izolace zemní a radonové, dlažby na terčích, ploché střechy a jejich zateplení , řešení odvětrávání plochých střech, generální opravy plochých střech, údržba, související práce zednické, klempířské, realizace hromosvodů, odvodnění střech, vyspádování střech,.


Zateplení ploché střechy

Hydroizolace a zateplení po celé ČR. Střešní plášť by po celou dobu své životnosti měl plnit funkci hydroizolační a tepelně izolační ochrany stavebního díla před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Nabízíme hydroizolaci ploché střechy , zateplení střechy , izolaci střech, plechové střechy , izolace spodních staveb, izolace a zateplení balkonu a terasy, klempířské a natěračské práce.


Izolace střechy sníží průniky tepla až o. HODNOTA OBJEKTU Se zateplením střechy se rázem zvýší nejen užitná hodnota domu a kvalita bydlení, ale také vzroste tržní hodnota domu i jednotlivých bytů. Pro izolaci střechy mezi a pod krokvemi se nejčastěji používají materiály pro vnitřní zateplení. Ta se zcela chemicky naváže na podklad (beton, cihla, dřevo, kov, sklo atd.) takovým způsobem, že mezi izolačním materiálem a podkladem nezůstane žádný vzduchový prostor. Rovně řešená střecha zvětšuje užitný prostor interiérů. Neomezuje plochu snižujícím se podhledem.


Zateplení ploché střechy

U zateplení ploché střechy máme na výběr taktéž z několika druhů izolací. Mezi ty nejčastěji používané patří expandované polystyrenové desky (EPS) v kombinaci se spádovou vrstvou z tohoto polystyrenu. Tuto izolaci ve většině případů pokládáme na záklop stropních nosníků. Před zahájením zateplení ploché střechy se v každém případě poraďte s odborníkem.


Je totiž nutné provést inspekci střechy , termografii, zavést sondy a zjistit případnou vlhkost. Platný výpis z Obchodního rejstříku. Občas nás nesprávně hledáte jako Ekysis. Optimální řešení rekonstrukce ploché střechy.


Zateplení ploché střechy

Extenzivní střechy jsou víceméně bezúdržbové. Opakem jsou pak intenzivní ploché střechy , které slouží pro rekreaci osob, mají sklon kolem jednoho stupně a mohou zadržovat vodu. Dle typu vegetace zde může být více než 3milimetrů substrátu. Kalkulátor zateplení domu zde zcela zdarma.


Rychlé srovnání tepelných izolací. Snadné porovnání pomocí pár kliků.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1