Žebřík hliníkový trojdílný

Lze použít jako jednoduchý, dvojitý nebo trojitý výsuvný a samostatně stojící žebřík. V poloze štaflí nabízí zvětšení dosahu pomocí vysunutí pohyblivého dílu. Kvalitní hliníkové profily s prolisy umožňují.


Mohou být užívány jako přiložený žebřík , štafle, výsuvný žebřík nebo výsuvné štafle. Vyberte si z naší nabídky.

Samozřejmostí je doprava ZDARMA kamkoliv v ČR a záruka let! HOBBY CORDA 3xpříček, žebřík o celkové délce 20m, žebřík o max. EUROSTYL v barvě zeleno-černé byla použitím odlehčených materiálů s důrazem na lehkost a snadnou manipulací vyvinuta pro cílovou skupinu běžných spotřebitelů např. Hodnocení produktu: (recenzí). Na seznam Přidat na seznam.


Lehký snadno přenositelný žebřík nastavitelný až do pracovní výšky přes čtyři metry. Dále po odebrání posledního dílu možno tento díl použít samostatně. Všichni ocení jistě jeho nízkou hmotnost.

Alve EUROSTYL - trojdílný Výrobce: ALVE. Délka složeného žebříku: m. Protiskluzové patky, gumové. Bezpečnostní háky uzamykané v extrudovaném hliníku. Neobejdete se bez něj při česání. Trojdílný hliníkový žebřík 3x9.


BAŤACZ je přímý odběratel a smluvní autorizovaný prodejce žebříků a schůdků Elkop Slovensko. PROFI třídílný hliníkový žebřík. Minimální délka je m. Maximální délka rozloženého žebříku je m. Ani v tomto případě nedochází k nežádoucímu prohýbání žebříku. Sunlight systems - tvorba e-shopů.


Nízké ceny Rychlá expedice Výdejní místa. Tento hliníkový žebřík patří do kategorie Profi a novinkou je vysilikovaný kloub pro lepší pevnost a stabilitu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání.


XTline Žebřík 3xtrojdílný hliníkový , XT609.

Line Víceúčelový hliníkový žebřík 4x- 6m. PROTECO schůdky Al 4-stupňové, nosnost 150kg. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu.


Hliníkové schůdky - štaf. Profesionální víceúčelový hliníkový žebřík. Lze jej sestavit jako štafle, výsuvný, opěrný nebo schodišťový žebřík.


Ilustrační foto - počet příček se liší dle typu žebříku. Výsuvný hliníkový žebřík , žebřík dlouhý 7m dosah 8m. Ve složeném stavu má žebřík 4m.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1