Zateplení plochých střech

Získali jsme osvědčení o registraci v seznamu odborných dodavatelů vedeném v rámci dotačního programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM. Z pohledu tepelných izolací a stavební fyziky existují dva zásadní druhy plochých střech - odvětrávané (dvoupláštové) a neodvětrávané (jednoplášťové). Dvouplášťové střechy mají podobný princip jako odvětrávané zateplení.


Zateplení plochých střech

Pokud jednotlivé vrstva popisujeme z interiéru, tak nejprve je strop, na němž leží. Dříve se používal násyp z písku, dnes je možné použít různé speciální dilatační vrstvy. Ty bývají vyvinuty a nabízeny jako součást systému pro terasy. Pro moderní a lehké skladby montované suchými procesy je ideálním výrobkem produkt Kingspan Therma TR FM. Stabilizované desky pro tepelné izolace konstrukcí s běžnými požadavky na zatížení, např.


Trvalá zatížitelnost v tlaku max. Přehled služeb - izolace a zateplení. Regenerace plášťů, pokládka nových hydroizolačních vrstev, generální opravy plochých střech , inverzní skladby střech aj. Zateplování plochých střech.


Izolace plochých střech. Tepelná izolace nových střešních plášťů, zateplování stávajících střech apod. Působíme ve Zlínském regionu a na území hlavního města Prahy. V dnešní době si firma našla své místo na trhu a získala dobrou pověst kvalitně odváděnou prací a poradenskými službami v oblasti svého působení. K zateplení plochých střech používáme tvrzený střešní polystyrén EPS 15 EPS 2nebo minerální deseky.


Vypracujeme pro vás optimální postup opravy ploché střechy včetně zateplení , návrh kotvení všech nových vrstev a řešení spádování ploché střechy. Nabízíme zateplení a spádování plochých střech , montáž střešních výlezů a vzduchových turbín. Dbáme, aby veškeré naše zakázky byly provedeny kvalitně, na základě dodržování zadaných termínů a bezpečnostních předpisů. Poslední realizace a reference.


Zateplení plochých střech

Provádíme kompletní zateplení a izolace plochých střech , rekonstrukce střech , světlíků, odvětrávacích turbín, hromosvodů, včetně klempířských prvků, drobných zednických prací a zateplení fasád na střeše. Při realizaci izolace ploché střechy je důležité zvolit kvalitní materiál, jako je např. Provádíme izolace plochých střech tradičními asfaltovými pásy a hydroizolačními foliemi PVC. Nabízíme tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken vč. Konstrukce střech je trvale vystavena účinkům větru, zimy a jiným povětrnostním jevům.


Profesionální zateplení střechy zabraňuje únikům tepla do okolí v zimních obdobích. V letních měsících naopak izolace zpomaluje prostup tepla od slunečního záření z vnějšího prostředí dovnitř budovy. Fermacell GmbH, organizační složka 209views.


The Modern Home Project. Tento moderní způsob zateplení v sobě skrývá veliké možnosti využití ploché střechy. U rodinného domu můžeme tímto způsobem zateplit pochozí terasu bez obav, že nám pod ní bude mrznout, pokud bydlíme v centru města, můžeme si tímto způsobem zhotovit střešní zahradu, u kancelářských budov lze na střeše vybudovat.


Provádíme hydroizolace plochých střech rodinných a bytových domů, administrativních budov, průmyslových objektů, střešních teras a zahrad. Zajistíme vám nejen kvalitní izolaci plochých střech včetně jejich zateplení , ale také izolaci proti zemní vlhkosti a radonu pro spodní stavby, základy, jímky apod. Objednejte si u nás izolaci terasy nebo zatravněné střechy svého domu. Provádíme rovněž izolace zahradních jezírek a izolace proti průniku ropných látek. Hydroizolace a zateplení po celé ČR.


Zateplení plochých střech

Našim zákazníkům nabízíme hydroizolace, izolace zemní a radonové, dlažby na terčích, ploché střechy a jejich zateplení , řešení odvětrávání plochých střech , generální opravy plochých střech , údržba, související práce zednické, klempířské, realizace hromosvodů, odvodnění střech , vyspádování střech ,. I když je plochá střecha řešena jako nepochozí, musí se při jejím návrhu zohlednit spousta požadavků technických norem. I nepochozí střecha musí vydržet zátěž mokrého, nebo ke stěnám nafoukan�. Rekonstrukce plochých střech či zateplení plochých střech a rekonstrukce teras a balkónů.


Rekonstrukce střešní krytiny za použití mPVC, fólií není výlučně daná plochostí střechy, tato střešní krytina se dá aplikovat i na řadu jiných tipů střech nař. Nopové fólie, izolace proti vlhkosti. Pří rekonstrukci ploché střechy může být izolační systém kladen na všechny běžné střešní podklady.


Lepení pásů, natavení či mechanické ukotvení. Možnost zateplení plochých střech , případně také dospádování. Dimenzace spodní stavby. Extrudovaný polystyren je charakteristický uzavřenou strukturou pórů, vykazuje minimální nasákavost, proto se jako jediný z tepelných izolací používá u obrácených střech , pochůzných i nepochůzných. Naše firma zatepluje střechy včetně potřebného zvýšení atiky, osazení prvků instalací vyvedených nad střechu - vzduchotechniky, zakončení kanalizačních svodů, zateplení podkroví apod.


Vady plochých střech hlavně u panelových budov souvisí s jejich technickým řešením a stavebním provedením. Nejčastěji se projevují v oblasti vlhkostního. V této kategorii naleznete veškeré tepelné izolace vhodné k zateplení plochých střech.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1