Zpracování plexiskla

Prodej a zpracování extrudovaného plexiskla Extrudované plexisklo (PMMA XT) Extrudované plexisklo má vynikající tloušťkovou toleranci a příznivější cenu než plexisklo lité. Protože však technologie extruze vyžaduje výrobu většího množství, je sortiment omezen především na čiré a opálové desky a pouze několik. Zakázková výroba z plexiskla , polykarbonátu, makrolonu a dalších plastů Vyrábíme širokou škálu výrobků z plastů pro firmy i soukromé zákazníky. V krátkých termínech vám dodáme plastové krabičky, stojany, kryty, světla, stolky, vitríny, podstavce, nápisy, reklamní poutače a tabule a další výrobky z plexiskla , polykarbonátu, a dalších plastických materiálů.


Naše technologické vybavení. Při zpracování a řezání výrobků z plexiskla používá naše firma KOPLAST osvědčené a nejmodernější technologie.

Jedná se například o frézování a především řezání plexiskla i plastů laserem. Tato práce pojednává o vysoce přesném zpracování plexiskla pro výrobu soklu gramofonu. V této práci se dozvíme o jednotlivých druzích plexiskla , jejich vlastnostech a vlastní výrobě soklu gramofonu. Podrobný popis výroby gramofonového soklu nás seznámí s technologiemi zpracování plexiskla počínaje základním dělením deskového polotovaru, přesném frézování. Různé stojánky, držáky, věšáky, plexi kapsy na letáky, zásobníky, poličky, figurky, dárkové předměty, je toho opravdu celá řada, neváhejte nás kontaktovat.


Nabízíme vám široké možnosti zpracování plexiskla. Tvarování plexiskla pomocí tepla. Princip ohýbání plastů je vždy stejný: Ohýbaný termoplast se umístí nad topnou tyč nebo strunu, (popř. poteflonovaný hrot) a po určitou dobu se vys.

Prodej nejširšího sortimentu plexiskla za akční ceny. Zpracování desek z plexiskla. Při řezání je dobré chladit vodou nebo vzduchem. Zuby řezného kotouče by měly vyčnívat těsně pod povrch desky.


Máme kreativní odborníky pro výrobu velmi složitých a členitých tvarů výrobků z plexiskla , jak pro interiéry, tak i pro exteriéry. Naší specializací je kombinace kovu, plastu a plexiskla které po vyřezání je možné dále lisovat, ohýbat, lepit a tvarovat do libovolného tvaru a tím je možné vytvořit atypický výrobek nebo reklamní prostředek pro zvýraznění Vaší nabídky zboží. Desky extrudovaného a litého plexiskla mají řadu rozdílných vlastností, které vyplývají z jejich rozdílné struktury, a ty bývají obvykle zohledněny při jejich zpracování. Významné rozdíly jsou však patrné pouze při tepelném zpracování , jinak zpracování obou typů desek je velmi podobné. Charakteristika plexiskla.


Plexisklo je termoplastický materiál určený k dalšímu zpracování buď tvarováním, ohýbáním nebo k přímému použití ve formě přířezů, případně k jejich lepení. Výrobky z plexiskla mají výborné mechanické a fyzikální vlastnosti, jejichž hodnoty se nesnižují ani stárnutím. EZÁNÍ stolní nebo ruční kotoučovou pilou s nezkříženým pilovým zubem (řezné zuby v zákrytu). Specializujeme se na tváření a zpracování plastu.


Služby jsou ohýbání plexiskla a polykarbonátu, řezání plexiskla laserem, frézování plexiskla a polykarbonátu, vakuové tváření, lepení plexiskla a výrobu reklamních stojanů. Jste ze Zlína, Bystřice pod Hostýnem, Přerova, Lipníka nad Bečvou, Hranic nebo třeba z Valašského Meziříčí a hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej plastů či zpracování plexiskla. Dodáváme tabulová plexiskla na míru.


Tvar i délka dle Vašich potřeb.

Vyrobené polotovary jsme dále schopni lepit „na tupo“ nebo „pod úhlem“ (tzn. dvě řezné hrany seříznuté pod úhlem 45° slepíme k sobě). PRŮMYSLOVÉ ZPRACOVÁNÍ PLASTU A REKLAMA. Video › STROJNÍ VYBAVENÍ zpět. Plastové desky plexiskla je možné po domluvě zkrátit na Vámi požadované rozměry Internetová nabídka jednotlivých formátů (rozmětrů) je omezená vzhledem k náročnosti na přepravu. Pokud máte zájem o plexisklo větších než zde uvedených rozměrů kontaktujte naši infolinku.


Prodáváme plexisklo (Plexiglas, Perspex, Plexi), polykarbonáty,PETG a další plasty.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi