Závory na parkoviště

Pokud si nejste úplně jisti výběrem vhodné automatické závory nebo potřebným příslušenstvím, rádi Vám poradíme nebo odpovíme na Vaše dotazy. Můžete volat na infolinku tel. Vjezdové závory je vhodné použít pro hromadná parkoviště , vjezdy nebo k ochraně pěších zón. Hodí se i do rezidencí, do garáží, průmyslových zón.


Závory dodáváme pro standardní a pro nepřetržitý provoz v průmyslovém využití.

Provedení ráhna závory je v rozmezí 3-m. Podpěra ráhna závory může být sklopná, k připevnění přímo na ráhno nebo pevná k. Závory se montují na betonový zákla který by měl sahat do nezamrzlé hloubky tj. Nezapomeňte na přívod 220V uprostřed základu a také na ovládací kabely. Velikost základu a schéma elektro-přípravy Vám rádi zpracujeme na konkrétní případ.


Automatické závory na parkoviště. Závory jako zábrany do vjezdů či pro kontrolu vjezdu na váš pozemek.

Potřebujete náhradní rameno závory? Prohlédněte si výhodné sety pro závory Nice. Proražte závory, a odjeďte. Už za vteřin může přijet vlak.


Dále nabízíme i závory pro zamezení vjezdu do objektů a na parkoviště nákupních center mimo otvírací dobu. Pohony bran a pohony vrat Následující situaci jistě dobře znáte: prší … je lhostejné, zda jste právě přijeli nebo odjíždíte … musíte zkrátka vystoupit, otevřít vrata nebo posuvnou bránu, vozem buď vyjet ven nebo zajet dovnitř … znovu vystoupit. MZ s optickými snímači.


Rovněž volná místa k parkování budí žádostivost – většinou u nepovolaných, kteří hledají pohodlné parkoviště. Pomocí (uzamykatelné) závory zajistíte, že svá auta budou na pozemku parkovat pouze zaměstnanci firmy. Není to jen otázka pohodlí, v popředí zde jasně stojí pojistně technické aspekty. V závislosti na rychlosti otevírání a zavírání má závora maximální příkon W až 95W. V koncových polohách příkon klesá pod 7W.


To znamená, že závory Magnetic MHTM jsou hospodárnější a účinnější než všechny srovnatelné automatické závory. Při nízkých teplotách bude pohon optimálně temperovat prostřednictvím teplotního čidla. Dodáváme vjezdové závory až do délky ráhna m.

Parkovací závory s vysokou rychlostí. Spolehlivé a odolné řešení pro řízení vjezdu na parkoviště bez potřeby zvýšené bezpečnosti. Jsou určeny k napojení na parkovací systémy.


Univerzální vjezdové závory – řešení pro omezení vjezdu do jakýchkoli prostor, jako jsou firemní areály nebo soukromé ulice. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních. Zatímco na normální silnici řidiči netápou a parkoviště poznají spolehlivě, největší nejistotu budí zastrčené komunikace a místa, která už ani jako vozovka nevypadají.


Souvisí to s pojmy „místo ležící mimo pozemní komunikaci“ a „účelová komunikace“. Mějte na paměti to, že silniční závora je nejvýhodnější a zároveň také estetické řešení pro kontrolu vjezdu do veřejných i soukromých prostor. V běžném životě se závorami setkáte u vjezdů na parkoviště , obchodních domů, řetězců různých služeb, aj. Závory mohou být ovšem vhodným doplňkem i pro Vaše objekty.


Přístupové systémy GSM. Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních dat. Petlice a závory skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba