Železniční pražce za odvoz

Daruji kolejové pražce za odvoz. Délka 5m v horším stavu. Nabízím špalek z nového železničního pražce.


Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Sháním starou kovovou vanu na jezírko. Hledám za odvoz vanu, kovovou, kterou bych mohla po. Prosím pište jen ti, co si pro to chcete přijet. Staré železniční pražce , jak už bylo řečeno výše obsahují pěkná svin.


Prodám nádražní dřevěné pražce a kopelity. Není problém je v bazarech sehnat, je to jeden z nejlevnějších. Chybí: odvoz Sháním pražce – pomozte – Abeceda zahrady forum. Zahrada › Stavby v zahradě Archiv 4. Vhodné na zpevnění svahu nebo do cesty silnice.


Prodam železniční pražce , celkem kusu, delka 260cm. Inzeráty podobné - Dřevěné železniční pražce. Gumy vyfoukle, trakar uz neco zazil. Hlinsko Katerina Vencalkova.


Prodam imitaci zeleznicniho prazce ze smrkoveho dreva. Zajímavě řešený noční stolek, který je součástí postele. Cena je včetně roštu a matrace (měkká) IKEA.


Výška sedu včetně matrace: 50cm, šířka 98cm včetně bočnice, šířka matrace 90cm, délka postele 200cm, noční stolek 30cm, celkem délka 230cm. V posteli je úložný prostor, vetší šuplíky. Jsou opravdu staré viz foto. Možnost využít na zpevnění příjezdové cesty. Odběr v České Lípě kdykoliv po domluvě.


K dispozici více jak kusů. Na doraz případně přeměřím. Možná doprava na místo určení. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Vzor je podobný té na obrázku (červená s oranžovou).


Válenda je stará cca let, jen je už nějakou dobu uložená ve sklepě a bohužel nemůžu ručit za její momentální stav. Je nutné zajistit její odvoz a vynesení. Dám za odvoz staré dřevěné železniční pražce cca ks celých a cca 30ks půlek. Pár jich je děravých, ostatni jsou pěkné.


Všechny inzeráty uživatele Marek Pookorny. K vyzvednutí u Berouna. Lahvinka rumu potěší, ale není podmínkou. Na uskladnění materialu. Inzerce – železniční pražce , nabídky – prodám , prodej , inzeráty.


Nové dubové pražce impregnované eko olejem,příčné DB,. Prodej pražců překvapivě podpořila. Firem, které vyřazují staré pražce , je přitom v České republice jen několik – největším je Správa železniční dopravní cesty, které patří většina tuzemských tratí.


Patří k nim i několik majitelů soukromých lokálek a velké dopravní podniky, které provozují tramvajovou dopravu. A v poslední době mění pražský dopravní podnik i také staré dřevěné.

Železniční pražce za odvoz
Železniční pražce za odvoz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba