Žulové sloupky

Prodám staré žulové plotové sloupky. Jsou hrubě opracované, viz. Výběr možný z cca kusů. Nakládka a palety v ceně. Vyrobíme vám z něj téměř vše, co si usmyslíte.

Prohlédněte si realizace, které po nás chtěli naši klienti - všechny jsou zaručeně naše. Inzerát platí do smazání. Vyrábějí se z ní kostky, obrubníky, haklíky, schody, různé atypické výrobky, jako kašny, květináče, žulové sloupky apod. Při výrobě používáme převážně vlastní žulu šedomodré barvy, ale vyrábíme i z. Materiál a velikost dle Vašeho výběru.


Rádi Vám zpracujme konkrétní cenovou nabídku dle Vašich požadavků. Remis - Žulové sloupky - E-Shop. Email: info__(at)__remis.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kamenné sloupky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Plotové kamenné sloupky. To věděli již naši tatínkové, dědové a pradědové, proto do země usazovali bytelné žulové sloupky , které mnohde dodnes vydržely. Hrubě opracovaný kámen byl funkční a současně krásný.


Každý sloupek můžeme vnímat jako svébytnou sochu. Pískovcové a žulové sloupky. Ze severních Čech známe datované pilířky tesané z pískovce už ze 2. Z nich bude kompetní podezdívka plotu. Nyní přemýšlím, zda udělat i žulové zděné sloupky , nebo použít sloupky železné. Dodáváme sortiment žulových obrubníků různých rozměrů i tvarů (průřezů).


Pravidelné, zkosené hrany, rovné i obloukové. Sloupky pro oddělení pěších zón a patní. ULOVÉ SLOUPKY , PATNÍKY A MĚŘIČSKÉ ZNAČKY : Dostupné varianty: žula Ctětín : Sumrakovská žula : Dostupnost: na dotaz: Povrchová úprava: štípané : Cena Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty.


Pro její zobrazení musíte mí. Popis: Ručně štípané starobylé sloupy nevídaných rozměrů až 250cm dlouhé se základnou až 30x30cm.

Přidat na seznam přání Přidat k porovnání. Obvyklý rozměr je 25x25cm, výškou dle přání zákazníka. VÝPRODEJ SKLADŮ - SLEVA - UPŘESNĚNÍ PODMÍNEK VÝPRODEJE: Na jakoukoliv objednávku z této skupiny produktů bude v rámci výprodeje skladů udělena sleva na zboží. Nabízíme nové žulové sloupky vhodné pro stavbu plotu, schodiště, atd. Tvarové žulové kanalizační kameny pro kanalizační spadiště, spojné komory apod.


Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Text tvé zprávy Odeslat. Detail zboží Žulový sloup s vázou Detail zboží.


Plaňkový plot se žulovými sloupky byl u chalupy v České Kanadě odpradávna. Pár originálních žulových sloupků jsme našli během likvidace novodobého pletivového plotu zarostlé v trávě. Ale opravdu jen pár, a tak jsme žulové sloupky pro rekonstrukci museli poshánět v bazarech (nakonec v Zalužanech).


Nepravidelná dlažba od výroby kostek, vhodné na pochozí i pojezdové plochy. Z tuny materiálu se položí cca mdlažby. Kámen je ručně opracovaný. Vhodným doplňkem jsou pak např. V exteriérech je žula vhodná na obklady a dlažby nebo na fasády ze žulových desek.


Své uplatnění má žula i na zahradě, a to jako žulové šlapáky nebo jako žulové chodníky a obrubníky. Kamenné sloupy jsou vyrobeny z přírodního kamene.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba