Žumpa cena

Žumpa cena

Na žumpu je nanesený špeciálny asfaltový náter, ktorý vďaka svojim vlastnostiam predlžuje životnosť celej žumpy. Pri výbere veľkosti je potrebné počítať s počtom osôb v domácnosti a. Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba! Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky. Sú vhodné všade tam, kde nie je možné odvádzať odpadovú vodu do kanalizácie.


Prefabrikovaná žumpa je natretá špeciálnym penetračným náterom. V prípade potreby je možné masívne zosilniť vrchnú platňu a tým zvýšiť nosnosť žumpy a odolnosť voči zemným tlakom. Betónové žumpy dodávame v celom spektre veľkostí už od metrov kubických až po veľkoobjemové žumpy pre náročné projekty. Možno ich inštalovať na miestach s rôznymi typmi. Je určená do miest s výskytom ílovitej pôdy, silnej spodnej vody.


Je teda nutné ju pravidelne vyvážať. Slúži pre zachytenie a akumuláciu odpadovej vody z objektov, ako sú napríklad chalupy, chaty, rôzne prevádzky, rodinné domy ale aj obchody, dielne, reštaurácie, penzióny a poľnohospodárske stavby. Budujú sa tam, kde splaškové odpadové vody alebo vody so. Plastové a sklolaminátové žumpy, septiky a nádrže na dažďovú vodu. Zajišťujeme dodávky čerpadel, vodáren a čerpací techniky pro zahrady, domy až po rozsáhlé energetické projekty.


Produkty nabízíme skladem, poskytujeme záruční a pozáruční servis včetně uvádění zařízení do provozu. Zvary z vonku sú prevádzané automatom pri rotovaní výrobku, čo zabezpečuje vysoko kvalitný a pevný spoj. Je vhodná pre nadzemnú aj podzemnú inštaláciu.


Tým že sú plastové žumpy citlivejšie na spodnú vodu, zemný tlak, prejazd vozidiel sú železobetónové žumpy ich vhodnou náhradou. Netreba pod nimi robiť základovú dosku, nemusia sa obmurovať a zalievať betónom. Tým pádom sa zvýšia náklady a konečná cena plastovej žumpy sa vyrovná cene za naše železobetónové nádrže. Certifikované betónové žumpy. Sme výrobca betónových žúmp.


Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa , septik, nádrž na dažďovú vodu, zberná nádrž a iné. Ada: Pružnosť vybavenia objednávky, cena , poradenstvo Eňa: Ochota personálu pri výbere, rýchlosť dodania Viac informácií Len u nás v predaji Pomáhame a podporujeme V. NAUTILUS je bezodtoková jímka určená k akumulaci odpadních vod z domácnosti a lehkého průmyslu. Jedná se o samonosnou jímku, takže ji při instalaci nemusíte obetonovávat, což znamená, že ušetříte čas a prostředky. Instalace se provádí do travnaté plochy bez zatížení dopravní technikou. Splaškové vody jsou přivedeny do žumpy gravitační kanalizací.


Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy, jímky, septiky nebo jako nádrže na dešťovou vodu. Doprava v rámci celé České republiky. Ponúkame Vám najvyššiu kvalitu výrobkov.


Žumpa cena

Naša spoločnosť sa už viacero rokov špecializuje na predaj bezodtokových železobetónových nádrži s ich určením na žumpy, nádrži na močovku a hnojovicu aj zásobníkov na dažďovú vodu. Poslednja cena bila je:7din. Broj ocena: 79: detaljnije. Neophodna svakom domaćinstvu.


Jednostavna i efikasna spravica. Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplacuju. Prikazano 1-od 1prona.


MTD motorni trimer za travu sa strunom i nožem dvoručna 7Narog Koristim ga punih devet godina bez i najmanjeg pro.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba