Zvedák sádrokartonových desek bazar

Zátěžové rameno nastavení od 1. Zdvihak na sádrokarton, pojízdný stojan na sádrokarton pojízdný zvedák na sádrokarton, OSB desky, zdvihak na sádrokartonové desky a jiné desky. Kč Kralupy nad Vltavou. Zvedák sádrokartonových desek , OSB atd. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Maximální výška zdvihu je 3cm.


Nabízíme Vám k prodeji zcela nový zvedák na sádrokarton. Tento zvedák je ideálním pocníkem pro práce v interiéru. Díky snadnému ovládání a sestavení se hodí nejen pro profi řemeslníky, ale i pro domácí kutily. Nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Dá se snadno sklopit dohromady, a proto při skladování šetří místo.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Dobrý den, zapůjčím zvedák sádrokartonových ,osb, cetris desek Lehká manipulace, složení a nastavení. Desky lze aretovat a naklápět, takže ho lze použít i na montáž šikmých podhledů (půdy). Ve složeném stavu lze snadno. Stav zboží Nov é, Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny.


Pojízdný skládací lankový zvedák pro SDK desky. Ideální nástroj pro montáž sádrokartonových desek na stropy i šikmé podhledy. Systém lankového navijáku s brzdou umožňuje snadnou a bezpečnou montáž. Vhodný pro desky a panely s hmotností do kg. Pracovní výška až 3cm.


Nový pojízdný zvedák desek sádrokartonu, zvedá do výšky 5m ! Minerální strop ecomin 600x600. Lehká manipulace a složení. Půjčím zvedák sádrokartonových desek. Zdvihák sadrokartónových dosiek, určený na zdvíhanie sadrokartónových platní, drevotrieskových dosiek, drevených a kovových panelov. Jedná se o navijákový zvedák sádrokartonových panelů.


Manipulace je prováděna pouze jednou osobou. Lze zvedat sádrokartonové panely do velikosti 1x 4cm. Možnost naklonění do potřebného úhlu. Váha zvedáku v krabyici kg. Zde naleznete inzeráty s tématikou Sádrokarton Praha východ.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Sádrokarton Praha výcho pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Sádrokarton Praha východ na Vámi zvolené téma inzerce. Rohy sádrokartonových desek lze pomocí frézy na sádrokarton a vodicího systému jednoduše ofrézovat na 45° oder 90°. Prodám Güde zvedák sádrokartonových desek. Nyní již nepotřebuji, posílám dál.


Osobně hodnotím jako vysoce užitečný nástroj. Podhledy 140mjsem udělal zcela sám, bez problémů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba