Protipožární uzávěry

Naše protipožární uzávěry splňují nepřísnější bezpečnostní požadavky. Navrhujeme taková řešení, u kterých se budete moci spolehnout funkčnost a ekonomickou úsporu. Dlouhodobou životnost produktů je zaručena díky největší servisní síti v ČR na Slovensku. Uzávěry rozdělují objekt na jednotlivé požární úseky uvnitř i po obvodu budovy, kde z hlediska požárního je vyžadována odolnost proti prohoření.


PROTIPOŽÁRNÍ DVEŘE, POŽÁRNÍ DVEŘE A UZÁVĚRY HAPINES holding a. Pro lepší orientaci v nabízených typech protipožárních uzávěrů jsme pro vás připravili stručný přehled používaných zkratek s popisem dané protipožární odolnosti.

Vedle požárních ucpávek dodáváme a montujeme také protipožární uzávěry , včetně souvisejících stavebních prací. Ošetření konstrukcí staveb proti požárům Dle požadavků požárně bezpečnostních řešení ošetřujeme konstrukce staveb a technologie. S - kouřotěsné uzávěry otvorů ve dveřní sestavě, včetně příslušenství a funkčního vybavení, které brání průniku kouře a zplodin hoření otvory v dělících konstrukcích.


Naše ocelové protipožární uzávěry dveře a vrata disponují rozsahem požární odolnosti EW – 9 EI – 9 což znamená, že brání před plameny a tepelným tokem po dobu časového horizontu až minut. Hliníkové protipožární uzávěry jsou vhodné do budov se zvýšeným rizikem vzniku požáru. Nechte si navrhnout protipožární uzávěry s potřebnou odolností od odborníka. Textilní roletové požární uzávěry FIBREROLL najdou své uplatnění především jako požární uzávěry otvorů v místech, kde po nich není požadována bezpečnostní funkce.


Protipožární textilní požární uzávěr. Nejčastěji se instalují do průmyslových, občanských a administrativních.

Tyto prvky splňují přísnější požadavky na požární bezpečnost a proto mohou být použity i tam, kde jsou požadovány uzávěry EW. Instalují se zpravidla u vstupů do chráněných. Dodáváme ocelové požární roletové uzávěry , které splňují náročné požadavky na požární odolnost a plní samozřejmě i bezpečnostní funkci.


Nabízíme široký výběr požárních ocelových rolovacích uzávěrů od svisle posuvných po horizontálně shrnovací, v mnoha. Nabízí protipožární dveře a prosklené stěny v provedení ze dřeva, hliníku, případně oceli. Veškeré dodávané výrobky je možné použít v interiéru, některé výrobky jsou určeny i pro instalaci v exteriéru. U vybraných výrobků je možné splnit požadavky na kouřotěsnost, případně vzduchovou.


Přesné rozměry proskleného pole a jeho umístění závisí na rozměrech dveřního křídla a stupně požadované protipožární odolnosti. Všechny protipožární uzávěry jsou zkoušeny v akreditovaných zkušebnách a mají potřebné certifikáty a atesty. Bližší technické informace vám rádi zašleme na. C - požární uzávěry se samozavíracím mechanismem, nebo odblokovacím mechanismem (dříve S), lidově s brání Podle délky Délka požární odolnosti dělíme protipožární uzávěry počnús EI EW 3 což znamená minutová odolnost, EI4 EIpřípadně a EI1co je 120minut.


MB-78EI je moderní systém sloužící k výrobě spolehlivých dveří a stěn s požární odolností. Konstrukce MB-78EI umožňují vyrábět: protipožární dveře - odolnost EI- EI(i jako kouřotěsné dveře) prot. Už let dodává společnost Morávek CZ své výrobky na stavby po celé ČR i do zahraničí.


Požární systémy Nullifire se ob. Vyrábíme, dodáváme a montujeme vlastní výplně stavebních otvorů, včetně zárubní, a to z oceli, hliníku a nerezu. Pokud se oheň rozšíří tam, kam nemá, umí ničit obrovskou rychlostí.


Zejména v průmyslových provozech se tak stále častěji setkáváme s prevencí vzniku škod ve formě instalace požárních uzávěrů, obzvláště protipožárních vrat a protipožárních dveří.

Kvalitní protipožární uzávěry. Jedná se o sestavu protipožárních dveří zasazených do zárubně. Konstrukce je tvořena dvěma ocelovými korpusy, které jsou vylisované ze žárově pozinkovaného ocelového plechu o síle mm, případně mm.


Dveře je možné objednat s proskleným výřezem. V případě výrobků naší firmy se jedná o ocelové dveře a zárubně. Tvar a provedení protipožárních dveří, které jsou k nerozeznání od běžných dveřních křídel, umožňuje estetické a nenásilné. BIM_Archicad_protipozarni_uzavery.


Vrata se dělí do čtyř typů -POSUVNÉ požární uzávěry -ROLOVACÍ lamelové požární uzávěry -VÝSUVNÉ požární uzávěry -SEKČNÍ požární uzávěry - POSUVNÉ požární uzávěry.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Castorama pl

Tekutá lepenka zkušenosti