Dveřní kování gu

G-U Kování pro okna a balkonové dveře. CZ Vám dodají od výrobce Gretsch -Unitas ( G-U ), vše co můžete potřebovat k otvírání, zavírání a zajištění oken a dveří. GU Group is one of the leading suppliers of window and door technology, automatic entrance systems and building management systems. It manufactures and distributes architectural hardware, locks, and locking and access control systems of the GU , BKS,FERCO and ela-soft brands.


G-U (Gretsch-Unitas), OKNODÍLY. Pro 1-křídlé dveře s max.

Rameno pro dveře s max. G-U OKENNÍ A DVEŘNÍ KOVÁNÍ. S tra­dicí delší než 1let vyvíjí sku­pina GU nejen jednot­livé výrobky, ale také individuální komplexní řešení pro velké pro­jekty.


Ve spo­lu­práci s architekty, pro­jekt­anty a výrobci pr. Program dveřních zavíračů GU Vám nabízí rozsáhlý sortiment horních a spodních dveřních zavíračů včetně zvláštních řešení pro aretační systémy pro jedno a dvoukřídlé dveře i pro náročné koncepty budov. Kromě bezpečné a spolehlivé funkce se dveřní zavírače GU vyznačují také svým atraktivním designem. Plastové vstupní dveře osazujeme speciálními dveřními zámky GU -SECURY Automatic. Kování vstupních dveří zabezpečuje bezpečné uzamčení na několika místech, je ovládáno zámkem s cylindrickou vložkou.


Chybí: gu GU -STAVEBNÍ KOVÁNÍ CZ , spol.

Zámky, klíče, kování , nože. DVEŘNÍ KOVÁNÍ GU Secury Automatic – Vždy zamknuto – Nyní nově kování GU Secury Automatic pro vchodové dveře za cenu obyčejného tříbodového kování. GU -BKS Panikové dveřní zámky.


Seřízení a údržba otvíravě-sklopného okna s kováním MACO MULTI-TREND. Jsme výrobce okenní a dveřní techniky, automatických vstupních systémů a systémů řízení budov. Najdete u nás nejen obsáhlý kompletní sortiment od okenního kování pro rodinné domy po systémy řízení budov. Také pokud hledáte dodavatele systémů nebo potřebujete certifikaci CE, můžete se obrátit na nás. Pod celosvětově úspěšnými značkami GU (stavební kování ), BKS (zámky, zámkové sys­témy) a FERCO (stavební kování ) poskytuje „náskok se sys­témem“.


GU -stavební kování CZ, spol. Dveřní kování GU -SECURY Automatic poskytuje bezpečí i při nezamknutých dveřích. Prodáváme náhradní díly kování na okna a dveře a náhradní díly na žaluzie a. Naše firma dokáže předcházet a řešit problémy téměř u všech druhů kování. Pravidelný servis prodlužuje.


Kování pro okna: UNI Jet, ALU Jet, ALU axxent (skryté kování ) starší typy kování SIEGENIA AUBI : Kování pro dveře: GU , BKS : starší typy kování : Typy: otvíravě sklopné posuvně-sklopné posuvné zdvižně posuvné dveřní jednobodové dveřní vícebodové panikové a další. Mezinárodní špičkové značky GU (stavební kování ), BKS (zámky, uzamykací systémy) a FERCO (stavební kování ) Vám nabízejí “Náskok se systémem”. V konkrétních případech se vyrábí a dodává přibližně 30.


Koncern GU tvoří přes výrobních a distributorských společností z zemí. Stavební celoobvodové kování všech typů a funkcí pro okna a dveře. Learn about working at GU - stavební kování CZ.

Join LinkedIn today for free. See who you know at GU - stavební kování CZ, leverage your professional network, and get hired. Zámek GU -Secury automatic mechanický - šíři lišty, uvádějte v poznámce.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba