Rolovací vrata průmyslová

Lehce řešíme problémové stavební situace. Montáže a servis po celé ČR. Průmyslová rolovací vrata v nástřiku. Také rolovací vrata jsou dodávány v požadovaném barevném provedení dle odstínu RAL.


Pro potřebu průhledu byly do jednotlivých lamel integrovány průhledové okénka s pvc výplní. Samozřejmostí je průmyslový pohon.

Z povrchových úprav nabízíme pozinkované, přírodní nebo. Pohony pro brány pochází z dílen našich prověřených partnerů v Německu, Francii a Itálii. Objednejte si průmyslová sekční vrata nebo průmyslová vrata rolovací.


Kvalitní vrata za skvělé nyní akční ceny Jsou pro častý provoz a velké rozměry. Garážová rolovací vrata svým jednoduchým a estetický vzhledným provedením jsou vhodná do každé garáže. Svým konstrukčním a technickým řešením nezabírají uvnitř garáže téměř žádný prostor.


Lze je nainstalovat bez stavebních úprav do již postavené garáže. Nejčastější použití těchto vrat je v průmyslových objektech, jako jsou výrobní haly, sklady, garáže, autoservisy nebo mycí linky.

Firma Jaroslav Roček – Vrata Roček je spolehlivým partnerem pro váš dům, zahradu či podnikání. Jsme otevřenou firmou vůči potřebám na trhu a vždy hledáme to správné a vhodné řešení pro klienta. Díky své jednoduché konstrukci s minimem komponent jsou rolovací vrata mimořádně hospodárná a robustní.


V závislosti na požadavcích můžete volit různé varianty plášťů a vybavení. Zvláště hospodárné řešení pro vstupy do hal s nízkou otevírací frekvencí nabízejí rolovací vrata SB s inovativní technikou tažných pružin. Vrata jsou z přírodního hliníku z bezbarvým lakem. Teplo izolují tvrdé polyuretanové pěnové jádro, které je spojené lepidlem s pláštěm pro maximální stabilitu povrchu. Rolovací průmyslová vrata typ TH80.


Naše nabídka obsahuje řadu speciálních řešení, která umožňují přizpůsobit vrata způsobu montáže, specifickému účelu i podmínkám, ve kterých budou vrata používána. Hlavní předností rolovacích vrat je jejich konstrukce. Můžete také číst dál a zjistit o našich vratech podrobnější informace. Je to velmi důležitá přednost zvláště v halách s jeřábovými dráhami, v prostorách, kde se využívá vysokozdvižných vozíků s vysokým vidlicovým sloupkem, nebo v prostorách se zdvižnými plošinami a všude tam, kde je prostor omezen stavbou. Vrata je možné instalovat do exteriéru i interiéru.


Zhotovujeme je na míru a nezalekneme se atypických rozměrů, které váš objekt vyžaduje. Vyrábíme a montujeme průmyslová rolovací vrata. Na milimetr přesná výroba. Takřka neomezené rozměry.


Možnost parkování před vraty.

Veškeré mechanismy používané v průmyslu čelí zvýšené provozní zátěži a vrata nejsou výjimkou. V našem sortimentu najdete širokou nabídku průmyslových vrat nejvyšší kvality za nejnižší ceny na trhu. Můžete si zvolit rolovací vrata průmyslová sekční nebo rychloběžná, a na objednávku. Pásový systém u plášťů rolovacích vrat je ze speciální tkaniny, který spojuje plášť vrat s pozinkovanou, osmihrannou hřídelí a ušetří profily vrat tam, kde nejsou zapotřebí. Při parkování můžete zajet přímo před vrata , přičemž strop garáže zůstává volný.


Více flexibility a snadná montáž díky přímému. Nejsou proto tak náročné na prostor jako například sekční garážová vrata. Ochrana proti nadzvednutí vrat je řešena závěsnými pružinami, které drží lamely v jedné rovině.


Jsou to uzávěry, které se osvědčují v každodenním provozu. Svinou se kompaktně za překladem. Společnost BERG Vrata , s. Najdete u nás vše od sekčních garážových vrat přes průmyslová vrata až po špičkové domovní dveře.


Hörmann, jehož je certifikovaným zástupcem. K ovládání je použit pohon pro vysokou zátěž a frekvenci otevírání vrat. Tuto zátěž a frekvenci v případě potřeby si může zákazník libovolně určit.


K dispozici je mnoho variant provedení lamel, včetně možnosti celých vrat bez zavěšení ke stropu - výhoda při provozu jeřábové dráhy v hale. Vyrobíme pro vás garážová vrata na míru, přesně podle vašich představ. Vyberte si pouze druh garážových vrat, který vám bude nejvíce vyhovovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba