Imitace srubu

Pokud chcete, aby vaše podlaha připomínala klasické dřevěné palubky, latě, masivní prkna nebo parkety, můžete využít výrobků značky STN a její řady Tarima. Iluze dřeva je dokonalá - včetně kresby. Srubová palubka je velice oblíbená varianta jak si doma jednoduše udělat imitaci srubu.


Vyrábíme, prodáváme a montujeme dřevěný obkla který věrně imituje skutečné masivní roubení nebo. Tyto palubky se používají na plný plot, fasády, stěny do altánů atd. Skeletová stavba s dřevěným obložením - imitace srubu. Interiér srubové sauny. Obývací pokoj s koženou sedačkou a přírodní dekorací.


Krása přiznaných tesařských konstrukcí. Roubenka pod Lysou horou. Imitace roubené stěny, délka profilu m, 5m. V dnešní době je princip výstavby srubu obdobný jako v předešlých letech.


Imitace srubu

Jedná se o dřevěný obklad vnějších stěn domů, který svým vzhledem a provedením rohů, napodobuje klasickou roubenku nebo poloroubenku. Navíc umožňuje stavbu zateplit a na rozdíl od. U obou systémů lze použít jako fasádní prvek omítka, odvětraná fasáda nebo dřevěný obkladový materiál jako je imitace valašského a kanadského srubu. Nestavíme seriové domky, ale každou stavbu řešíme individuálně dle požadavků zákazníka.


Případné projekty a dokumentaci zajistíme. Při výběru osvětlení do srubu můžete popustit uzdu své fantazii i obavám a pořídit můžete absolutně stylové lustry z paroží, kůry, retro kovové svícny i imitace svíčkových lustrů z dob dávno minulých. Výběr nábytku do srubu je radostí, kterou si rozhodně užijete.


Imitace srubu

Vsadit byste měli na výrobky z poctivého dřeva, bát se nemusíte ani neošetřených kousků. Zdobená okřídlí a závětrné lišty, chránící svými přesahy lomenici, jsou ve svých vršcích zakončeny pro tuto krajinu typickými kabřinci, které jsou ze spodní. Kvalitní oleje a vosky na dřevo Borma Wachs využijete při nátěru své dřevěné terasy, fasády, srubu , dřevěného obložení či pergol.


Zde všude můžete využít jednoduché aplikace i následné velmi snadné renovace. Další tvary slova: venkovní nábytek. Druhou variantu je použití Erooken. Nabízíme Eurookna s dvojsklem a Eurookna s trojsklem. Pro dosažení imitace vzhledu špaletových oken se na okna osazují obložky.


Imitace srubu

Okna je možné osadit ozdobnými prvky pro ještě větší dosažení pohledové imitace dříve používaných špaletových oken na roubenky. Vyrabíme masivní stoly, židle a lavice do restaurací, penziónů ale i do domácností. Nábytek vyrábíme z dubu, buku, jasanu, ořechu, smrku, borovice, modřínu a dalších dřevin.


Velký výběr a skvělé ceny! Moderní vliesové tapety na zeď. Tapety na zeď, samolepící tapety, fototapety, samolepící tapety a folie, vliesové tapety, fólie na renovace dveří. Lesoservis - výrobky ze strojně ofrézované kulatiny. Jsme největší výrobcem dřevěných palisád v ČR.


Imitace srubu

Dokončili jsme největší modernizaci a rozšíření výrobní technologie za dobu své existence.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1