Fatrafol 818 cena

Hydroizolačná fólia na báze mäkčeného PVC vhodná na realizáciu priťažených a vegetačných striech. Fólia je vhodná aj na realizáciu plôch a terás dlažbou na podložkách. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Predpokladaná životnosť ROKOV.


Odoláva UV žiareniu a môže byť vystavená priamym poveternostným vplyvom. Akciová cena fatrafolu s dodaním na stavbu. Instrukce pro použití ke stažení. Uvedená cena je za 1m2. Fólie je určena k provádění jednovrstvých povlakových krytin plochých střech, které jsou přitíženy praným.


Fólie nesmí být použita na střechy bez přitěžující vrstvy. Cenníková cena 1€ Ušetríte € Detail produktu-. Je vyztužena zabudovaným skleněným rounem a na vnějším povrchu opatřena protiskluzným dezénem. FATRAFOL - FATRAFOL - S FATRAPAR E tl.


Je určena pro sanace starých asfaltových povlakových krytin plochých střech, dodatečné zateplení střešního pláště bez možnosti přitížení nebo mechanického kotvení. PVC-P Fólie odolává UV záření a může být vystavena přímým povětrnostním vlivům. Ceníková cena 31K. Běžná cena 2Kč 2Kč 2Kč. Jedná se o celou roli (41m2) a načaté (dohromady 41m2).


V případě zájmu pošlu fotky. Fólie je vyztužená polyesterovou mřížkou a je určena především k provádění jednovrstvých povlakových krytin plochých střech, mechanicky kotvených k podkladu. Fólie je UV stabilní a může být přímo vystavená povětrnostním vlivům. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Fatrafol je NOVÝ, nepoužitý. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Garantii mm paksusel aastat ja mm paksusel aastat. F STAV podniká v odbore stavebníctva.


Našou veľkou prednosťou je profesionalita a dlhoročná skúsenosť. Svojich zákazníkov si veľmi vážime a najväčším vyznamenaním pre nás je, keď sa k nám radi vracajú. Využite našich služieb a sami budete môcť naše kvality posúdiť.


Uplatnenie nachádza na všetkých typoch objektov od rodinného domu až po rozsiahle bytové, polyfunkčné a priemyselné objekty. Využíva sa na novostavbách a aj pri rekonštrukciách budov. Je vhodný pre široké spektrum konštrukčných. Fóliu sa odporúča prepravovať v krytých dopravných prostriedkoch a skladovať v originálnych uzatvorených obaloch. Na stavenisku je nutné chrániť fóliu pred znečistením.


Do doby spracovania sa odporúča chrániť. Montuje sa na ploché strechy panelových domov, skladov, technických hál ,ale aj na šikmé (oblúkové) strechy a terasy. To je veľká výhoda, oproti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba