Rolety střešní okna

Nabízíme kvalitní rolety za dostupné ceny od jednoho z největších tuzemských výrobců. Naše rolety je možné použít pro střešní okna prakticky všech výrobců střešních oken. Střešní okna včetně MONTÁŽE. Přesvědčí vás svými vynikajícími vlastnostmi, dlouhou životností a jednoduchou údržbou.


Přehledná nabídka výrobců Velux, Fakro aj.

Stálé slevy, doprava zdarma i alternativní doplňky. Snadná montáž, kterou zvládnete díky našemu videonávodu. Nízká cena, široký sortiment a vysoká kvalita od největšího Českého výrobce Isotra a. Kvalitní okna za výborné ceny. Rolety a žaluzie na střešní okna VELUX.


Naše firma je prodejcem střešních oken FAKRO, která dodáváme a montujeme. Mají velmi dobrou povrchovou úpravu a jsou cenově dostupná.

Lemování - ke každému oknu FAKRO je třeba vybrat vhodné. Dřevěné okna mají stejně jako plastové vynikající tepelné a izolační vlastnosti a jsou velmi pevné. Vyrábějí se z kvalitního dřeva z výběrové severské borovice (z vakuové impregnovaných lamelovaných profilů) jejich povrch se upravuje lakováním. Hlavním důvodem jejich oblíbenosti je. Vnitřní žaluzie a rolety se velice snadno montují a dokonale chrání vaše okna nejen před přímým slunečním světlem, ale také před nežádoucími pohledy dovnitř.


Látky, které jsou pro výrobu rolet používané, jsou impregnované a stálobarevné. Lze je udržovat vlhkým hadříkem. Jejich design vám příjemně oživí vaše podkroví. Vybírat můžete z moderních.


Sháníte kvalitní rolety ? Vyberte si z naší nabídky takové, které přesně splní vámi požadovanou funkci. Kromě klasických látkových interiérových rolet máme v nabídce předokenní a tzv. Látku rolety je možné nastavit pouze v poloze, kde jsou umístěny háčky, do kterých se zachytí spodní profil rolety. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


ROLETY , ŽALUZIE, SÍTĚ PROTI HMYZU DO STŘEŠNÍCH OKEN.

Prostory kde pro Vás vyrábíme rolety. Produkty jsou vyráběny pro Vás na míru. Jednoduchý výběr podle výrobce a typu okna.


Vnitřní rolety pro střešní okna ROOFLITE jsou látkové, vyrábí se v barvě modré nebo béžové a slouží k zastínění místnosti zevnitř, tzn. UV záření (světla) procházejícího přes okno. Vodící lišty jsou pro dlouhou životnost produktu vyrobeny z hliníku.


Látku na roletu si můžete vybrat z různých druhů, od světlo-propustných materiálů až po zatemňující látky. Záruka na střešní okna a lemování až let. Doprava výrobků VELUX 3Kč za celou objednávku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba