Termoizolační nátěr do interiéru

Na podobném principu funguje i termoizolační nátěr , který v tomto případě vytváří bariéru prostupu tepla z vnitřku místnosti do stěn. Maxitherm Silikon – termoizolační nátěr a nátěr proti plísni v jednom. Díky použití termoizolačního nátěru v interiéru se sníží únik tepelné. Termoizolační nátěr Maxitherm je vhodný na fasády i do interiéru.


Velkou výhodou termoizolačního nátěru je variabilita jeho použití. Ošetřujete vždy zdi, jimiž uniká teplo. Současně zajišťuje spolehlivý a především dlouhodobý antikondenzační a tím protiplísňový efekt.


Svojí schopností, měnit dle potřeby své difuzní vlastnosti, od otevřené po uzavřenou, spolehlivě ochrání vnější plášť před promáčením a vstupem dešťové vody do konstrukce. Ty sice mohou přinést v některých případech vyšší termoizolační efekt, jejich cena je však mnohonásobně vyšší a chcete-li při stěrkování dosáhnout opravdu hladkého povrchu, je zpravidla třeba použít služeb odborné firmy. To vše při zajištění prodyšnosti. Tyto vlastnosti zajistí nejen dýchání stěny, ale i zabrání srážení vlhkosti a vzniku plísní. Neplatí zde tedy veličiny, se kterými počítáme u tradiční tepelné izolace.


Jednoduše řečeno termoizolační nátěr vytvoří na stěně termoreflexní vrstvu, která zabraňuje úniku tepelného záření přes stavební konstrukce a odráží ho zpět do vytápěného. Když bychom se měli zamyslet nad jeho podstatou, bylo by zapotřebí rozdělit slovo termoizolační na dva výrazy, z nichž vzniklo. V bílé barvě, pro ostatní barevné ostín. Tím odstraňuje takzvané tepelné mosty, které jsou hlavní příčinou tvorby plísní v interiéru. Sklokeramické mikrokuličky obsažené v nátěru zvyšují povrchovou teplotu zdi a zlepšují tepelnou pohodu v interiéru.


Eternal IN Stop nátěr kg. KORUND ZIMA je termoizolační nátěr , který je – na rozdíl od ostatních modifikací – vhodný i pro nátěry při mínusových teplotách ( do –20°C). Pro obnovu a údržbu stěn opatřených AVITOPem je vyvíjen nátěr na stejné bázi. Nátěr MAXITHERM se používá v exteriéru k nátěrům fasád. V interiérech se používá k nátěrům zdí, kterými uniká teplo resp.


Většinou se jedná o zdi obvodové. Funkční systém TERMO funguje na principu termoizolace interiéru. Tím nedochází k úniku tepla ven, ale naopak se teplo odráží zpět do místnosti. Oproti klasickým postupům, tedy obkládání zdí polystyrenem apod.


Dostáváme se do začarovaného kruhu: ven z něj nám může pomoci termoizolační nátěr. Aplikací v interiéru získáme. Tak dosáhneme v ploše rovnoměrného rozložení teplot čímž dlouhodobě zabráníme srážení vlhkosti.


Definitivní tečku za plísněmi v interiéru i exteriéru představuje ETERNAL. Trvalé odstranění plísní na zdivu. Stále častěji se v našich domech a bytech vyskytuje vlhnutí a následné plesnivění zdiva. Topíme normálně plynovým kotlem a radiátory. Ty nátěry jsou celkem drahé, tak za jak dlouho se můžou zaplatit v úsporách za topení?


Nátěr svojí schopností měnit dle potřeby své difuzní vlastnosti (od otevřené po uzavřenou) spolehlivě ochrání vnější plášť před promáčením. Nátěr fasády termoizolační barvou nejen zkrášlí váš dům, ale současně také brání nadměrným únikům tepla. Její hlavní složku tvoří speciální thermo-keramické plnivo, které minimalizuje úniky tepla z místnosti už při nanesení STHERMIZOLU ve vrstvě 5-1mm. Zde opět platí, že protiplísňové nátěry v interiéru jsou levná prevence před nákladným a náročným řešením pozdější zanedbané situace.


Chcete ušetřit za vytápění, ale nechcete vyhazovat deseti nebo statisíce za za.

Termoizolační nátěr do interiéru
Termoizolační nátěr do interiéru

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi