Plastová bedýnka

Plastové přepravky, zkosené a ukládací bedny. Jsme dodavatelem plastových přepravek na ovoce a zeleninu, pečivo a cukrářské výrobky, maso a uzeniny. Odolná manipulační plastová bedna na maso vhodná nejen pro masný průmysl jako řeznická přepravka, ale i pro vinaře na sběr vína, sadaře na malé ovoce nebo včelaře jako nádoba na med. Víceúčelová plastová bedýnka v dřevěném dekoru bude pěkně vypadat v kuchyni, koupelně nebo na zahradě.


Tato malá bedýnka má opravdu široké využití, můžete do ní ukládat hračky, potraviny, malé ručníky, květiny nebo jakékoliv domácí potřeby, např.

DřevoBox bedýnka 50x39xcm. Například na ovoce, vína nebo jako nábytek. Bez povrchové úpravy, vhodná k dekoraci, či dozdobení.


Lišty jsou broušené ze všech čtyř stran, hrany hoblované. Po smontování dohromady. Nabizim zachovalou karku (dvoukolak, rudl) bez vnitrni vyplne, pasuje tam plasto.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!

Dostupné u dodavatele: ShipGratis Limite Čína. Portfolio našich produktů se skládá z námi vyvinutých produktů, které doplňujeme nabídkou produktů našich partnerů. Jelikož naši partneři jsou převážně výrobní firmy, můžeme nabídnout nejen námi vyvinuté produkty, ale i produkty našich partnerů, v zákaznických rozměrech. SKLADEM - rychlé dodání.


Ideální všude tam, kde je kladen vysoký důraz na zachování kvality uloženého. Průhledná plastová koule je složena ze dvou částí, které lze spojit a pomocí očka zavěsit jako dekoraci. Jedná se o polotovar, který je určený k dozdobení.


Můžete ho obháčkovat, dekorovat metodou quilling, ubrouskovou technikou, dozdobit glitry apod. Má atest na potraviny, můžete do ní vložit bonbóny či jiné pochoutky. Průměr: 1mm Průvlek: mm Atestováno na. Nabízíme Ozdobná plastová bedýnka pro uložení věcí, ratanový vzhle vel.


Roztomilý pejsek z plyše, se svým přenosným domečkem - bedýnkou z plastu, v několika variantách provedení. Odteď můžeš na dovolenou cestovat i se svým čtyřnohým kamarádem. Pro informaci o aktuálně dostupné.


Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Bedýnka bílá - Srdce 388.

Willow Direct Proutěná truhla velká - šedé proutí antique - vsadka růže 75x50x50cm. FARMÁŘSKÉ PRODUKTY NA VÁŠ. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Výrobce: Karel Nikl: Záruka: měsíců: Kategorie: Krabičky a boxy : Tento produkt již není.


Ferplast (13) Ostatní abecedně. Argi (3) Hagen (1) Karlie (4) Maelson (6) TRIXIE (21) Kategorie. Na jedné kratší straně snížená výška s možností ukládání nebo odebírání zboží při stohování beden.


Při odběru více jak 1kusů je výrazná sleva. Cena za 1kus je 7-Kč. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení?


Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu.


Plyšová hračka je vhodná. Větší průhledná plastová bedýnka s víkem, potisk, L. Box najde nejen praktické, ale i dekorativní využití v každé domácnosti. Víko chrání obsah boxu před.


Pevná plastová aerobic bedýnka s protiskluzovým povrchem, vhodná například do fitnes center a nebo k domácímu cvičení. Díky cvičení na step bedýnce si zlepšíte nejen svou kondici,činnost srdce a plic, ale také vypracujete nohy. S protiskluznou úpravou.


Tři nastavitelné výšky po cm. Hlavní stránka Fitness, cvičení Sportovní náčiní Fitness bedýnky Fitness, cvič. Zkosené čelo poskytuje neustálý přehled a přístup k uloženému materiálu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba