Proti hmyzu

Proti hmyzu

Sítě proti hmyzu na míru jsou praktickou ochranou před obtížným hmyzem. Nejvíce se hodí v létě, ale své využití najdou u většiny rodin téměř celoročně. Nebrání výhledu ven, zpříjemní váš spánek a vytvoří bezpečnější prostředí pro děti. Climax vyrábí sítě do oken a dveří. Můžete vybírat pevné, otevíratelné, rolovací, posuvné nebo plisé.


Proti hmyzu

Náhradní díly sítě proti hmyzu. Vyberte si nové sítě do oken. Naše okenní sítě vás ochrání před neodbytným hmyzem i během parného léta. Samotná síťovina je vyráběná ze skelného vlákna potaženého plastem.


Siete proti hmyzu predstavujú najúčinnejšiu ochranu interiéru proti hmyzu a sú neodmysliteľným doplnkom nielen obytných, ale aj kancelárskych a výrobných priestorov. Jednoduchá montáž a demontáž na okenný rám z interiéru z nich robí elegantný, pritom však vysoko funkčný doplnok každého okna. Provozovatel webu ČESKÝ SERVIS OKEN A DVEŘÍ, s. Síť je vhodná pro plastová, dřevěná a hliníková okna s izolačním. Síť proti hmyzu PROTIPYLOVÁ šíře 1cm. Kč 43Kč bez DPH 52Kč 43Kč bez DPH.


Proti hmyzu

Síťové dveře proti hmyzu vám poskytnou tu nejefektivnější ochranu před hmyzem či pyly, aniž byste přišli o přísun vzduchu a světla nebo museli vystavovat plíce chemikáliím z repelentů. Naše sítě proti hmyzu disponují odolnou konstrukcí a barevnou stálostí. Pevný rám, vysoká životnost a odolnost, doprava ZDARMA a výroba na míru, sítě do oken za nízké ceny. Snadno se montují a vybavit.


Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Sieťky proti hmyzu umožňujú vychutnávať si pohodu pri otvorených oknách, bez otravného hmyzu. Ponúkame osvedčené prevedenia pevných, pántových, rolovacíchi a plisé sieti proti hmyzu na okná aj dvere v širokej farebnej palete. Všetky sú hliníkové s osvedčenou a trhom overenou konštrukciou. Použitá sieťovina je sivá, čierna, a proti hlodavcom, v závislosti od produktu.


Odpuzovače hmyzu ve spreji může sloužit proti lezoucímu nebo létajícímu hmyzu. Raid proti lezoucímu hmyzu je efektivní přípravek s okamžitým nástupem účinku. Vyhubí šváby, mravence, pavouky, rybenky a jiné nezvané návštěvníky. Zatočí také s mouchami, vosami apod.


Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří. Vďaka jemnej sieťovine komáre, muchy, osy, pavúky a iní škodcovia nemajú šancu vstúpiť do obývacej plochy cez okná alebo dvere. V letných mesiacoch tak môžete bez problémov vetrať svoje izby a vychutnávať si teplé počasie bez obáv a bez obťažujúceho hmyzu ! Krycí deky pro muchaře, ekzémové deky včetně krku, masky, břišního dílu. Jezdecké deky proti hmyzu a další. Pomůžeme ochránit Vašeho koně před dotěrným hmyzem.


Rádi Vám poradíme s výběrem. Ochranné sítě proti hmyzu koupit o objednat u OBI. Kvalitná slovenská výroba na mieru - rolety, rolety deň a noc, siete proti hmyzu a garniže.


Sme výrobcovia a dokážeme reagovať na požiadavky našich zákazníkov flexibilne.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba