Rekonstrukce ploché střechy

Ploché střechy – rekonstrukce , zateplení. Poskytujeme kompletní služby hydroizolace plochých střech. Služby pro vás Bezplatné služby v rámci poptávky, kterou učiníte. Hydroizolace ploché střechy s demontáží stávající izolace. Demontáž stávající hydroizolace z mPVC, tepelné izolace z polystyrenu tl.


Tak začala rekonstrukce hydroizolace ploché střechy BD v Jablonecké ulici.

V rámci projektu zpracujeme i technickou dokumentaci nové střechy. Střecha plní nejen ochranou funkci před poškozením budovy deštěm. Kvalitně provedený plášť s dostatečnou tepelnou izolací vám ušetří značné prostředky pro energie na vytápění. Rekonstrukce střechy nezahrnuje pouze výměnu střešní krytiny. Shrnutí problematiky rekonstrukce střech včetně obecných příčin vedoucích k jejím poruchám.


Pouze správně navržená a odborně provedená rekonstrukce ploché střechy , s důrazem na použití kvalitních materiálů a dokonalé provedení detailů, zaručí jejich dlouhou životnost, proto jsou při naší činnosti vždy využívány pouze moderní technologie, materiály a pracovní postupy. Mezi naše nejčastější úkony. Optimální řešení rekonstrukce ploché střechy.

Střešní plášť by po celou dobu své životnosti měl plnit funkci hydroizolační a tepelně izolační ochrany stavebního díla před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Opravy ploché střechy i rekonstrukce a opravy šikmé střechy provádíme po odsouhlasení naší cenové nabídky. Opravy šikmých i plochých střech a jejich izolace pak provádíme profesionálně a se zárukou. Uděláme na vaší střeše nejen velké opravy a kompletní rekonstrukce střech, ale i ty drobné opravy střech, na které si sami netroufáte.


Pro cenovou nabídku nás. Let me turn the Speech you are dreading, into one of the rewarding moments of your life. Sledujeme trendy a poradíme Vám jakou střechu zvolit.


Součástí rekonstrukce střechy je preventivní ochrana dřevěných trámů a krovů proti dřevokaznému hmyzu profesionálním přípravkem Lignofix, oprava a stavba komínů, montáže a revize hromosvodů. Využíváme všech dostupných moderních materiálů na našem trhu. Nové střechy , opravy, sanace a rekonstrukce střech panelových domů, průmyslových objektů, obchodních a bytových domů. Systémy a prvky Montáž střešních foliových systémů, výroba a montáž klempířských prvků, půdních vestaveb, izolace spodní stavby.


Střechy Fejfar rekonstrukce a opravy střech. Nabízíme klempířství a pokrývačství. Působíme převážně v okresech Hradec Králové, Trutnov, Náchod a Praha.


Opravu, nebo realizaci nové ploché střechy navrhujeme s ohledem na optimální řešení dané situace, případně specifik konkrétní lokality, či místních, legislativních úprav, vyhlášek a předpisů. Technicky dokonalé šikmé a ploché střechy pro Brno a okolí. Jsme specialisté na realizaci kvalitních šikmých a plochých střech na klíč.


Dodáme vám střechu přesně podle vašich přání nebo poradíme nejvhodnější řešení.

Provádíme i rekonstrukce stávajících nevyhovujících střech. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Obě zmíněné firmy jsou zaměřeny zejména na šikmé střechy , ploché střechy a jejich realizace.


Díky tomu jsou schopny zaručit skutečně levné a kvalitní provedení tesařských, pokrývačských a klempířských prací. Našim spokojeným klientům poskytujeme. V minulém díle našeho miniseriálu věnovaného tématu rekonstrukce ploché střechy jsme se zabývali tím, jak rekonstruovat plochou střechu jednoplášťovou. Podívejte se, jak jsme postupovali při zateplení střechy při rekonstrukci domu krok za krokem. Postup při zateplení střechy - řešení kompletní rekonstrukce střešního souvrství.


Vrchotovy Janovice, okr. Realizujeme všechny typy střech. Dodáme šikmé i ploché střechy pro bytové a rodinné domy, školy, hotely, sklady a další.


Stavíme nové střechy , provádíme rekonstrukce střech včetně stavebních prací.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba