Dřevěné eurookno

Configurations Available. Browse Our Full Line of Bearings. Moderní dřevěná okna jsou vyráběna z vícevrstvých lepených hranolů, díky kterým mají dřevěná okna výborné tepelně izolační vlastnosti a také perfektní tvarovou stabilitu. Synonymum pro dřevěné okno splňující přísné a často protichůdné požadavky kladené na „výplň stavebních otvorů“.


Pro své vlastnosti je použitelné od slunné Itálie po polární kruh, od větrné Normandie po kontinentální Rusko. Univerzálnost a šíře použití je dána především skutečností. Eurookno je moderní dřevěné okno, při jehož konstrukci kladen velký důraz na funkční i estetické vlastnosti. Dřevěné okno SULKO EURO 78. Eurookna jsou vždy vyrobena z dřevěných lepených profilů, tzv.


Eurohranoly neobsahují žádné vady (suky,smolníky, praskliny) a tím, že jsou slepeny z více vrstev a vysušeny na optimální vlhkost jsou tvarově stálé. Ideální pro náročné zákazníky, kteří hledají maximální úsporu na energiích. Stejně tak dřevěné balkonové. Nejen pro rekonstrukce historických domů, ale i pro stylové novostavby jsou vhodná špaletová okna.


Inspirace nadčasovým designem špaletových oken obohacená o aplikaci nejnovějších poznatků, moderních materiálů a výrobních technologií nám dovoluje, nabídnou Vám okna, která nejenže splní přísná kritéria památkového dozoru, ale současně Vám zajistí maximální. Výroba dřevěných oken HON. Specializujeme se na dřevěná okna a vchodové dveře.


Okna Vám nejen vyrobíme, ale i přivezeme a také namontuje. Dřevo je stále velmi oblíbeným materiálem a naše dřevěná eurookna splní Vaše očekávání. Typ IVje standardní osvědčené dřevěné eurookno , tak jak se vyrábí už řadu let.


Tento typ okna je zcela vyhovující do staveb, které nemají nízkoenergetické ambice. Léty ověřená konstrukce neklade žádné zvláštní nároky na obsluhu a údržbu při současném zachování dostatečných izolačních vlastností. DŘEVĚNÉ EUROOKNO IVSTYL.


Podívejte se na orientační ceník eurooken vyráběných firmou Okna Harald. V ceníku jsou uvedena nejvíce používaná eurookna, díky výborným konstrukčním vlastnostem jsme však schopni zhotovit eurookna jakékoliv velikosti i tvaru. Vnější rozměr rámu 145x90cm, vyrobce Jánošík, barva kaštan.


Na rámu jsou vodící lišty na venkovní žaluzie. Vhodné do zimních zahrad. Profil EURO (8 94) Classic. Nechtěli jsme vyrábět okno, které bude jen tlustší, ale bude mít zásadně jiné (lepší) vlastnosti než běžné dřevěné eurookno. Silnější profil SC- 92mm vyžaduje také důmyslnou konstrukci, aby byla plně funkční i okna malých rozměrů.


Velká křídla oken s trojsklem jsou sice těžší, ale kování je. Je možné osadit trojsklem. Dřeviny: smrk, modřín, meranti, dub. Designová celodřevěná okna umožňují popustit uzdu své fantazii a zvolit odlišnou dřevinu či povrchovou úpravu zvenku a zevnitř.


Dubové dřevěné eurookno. Důvody jsou jednoduché, dubové dřevo patří k fenoménům dnešní doby a je téměř nejvyužívanější v našem širokém sortimentu. To vše, a ještě mnohem více jsou pozitiva dubového dřeva. Kvalitní dřevěné okno ( eurookno ) natura - detail hlinííkové okapničky. K-– Zvuková izolace okna Rw = dB.


Elegance s maximálním zateplením. Určení: panelové domy, cihlové domy, rodinné domy. Plastová okna, dřevěná i hliníková „děláme“ už let. Naše zkušenosti jsou zde i pro Vás. Dále vyrábíme dřevěné okenice, posuvné stěny na míru a spousty dalších produktů.


Materiály na eurookna, dřevěná okna, vchodové dveře od TTK CZ mají certifikáty a jsou pravidelně přezkušovány výzkumnými institucemi. Jejich profil se skládá z několika od sebe oddělených komor.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1