Tlumočení cena

Tlumočení cena

Japonština, hebrejština a jiné orientální jazyky. Uvedené ceny se vztahují k jazykům z I. Konsekutivní tlumočení - následné tlumočení v přestávkách vždy po několika větách. Simultánní tlumočení - souběžné tlumočení za použití tlumočnické techniky.


Ceny za všechny služby jsou smluvní a jsou vymezeny ve smlouvě nebo v cenové nabídce. Frčí k vám sleva na váš první anglický, německý nebo polský překlad. Kalkulace ceny za překlad je vždy fixně stanoven předem a domluven termín a čas jeho dodání. Ceny jsou smluvní - záleží na velikosti zakázky. Ceny korektur se pohybují kolem poloviny běžné sazby za překlad.


Výsledná cena překladu se může lišit v závislosti na obtížnosti textu, zdrojovém formátu, nezbytných grafických úpravách. Cena překladů a tlumočení se odvíjí nejen od měřitelných hodnot, jako jsou délka textu či doba tlumočení , ale také vstupuje do výsledné ceny náročnost. Kontaktujte nás - vypracujeme Vám nabídku konkrétně na míru Vašim požadavkům a potřebám. Cena tlumočení se vztahuje na konsekutivní tlumočení.


V ceně tlumočení nejsou zahrnuty náklady na cestovné, stravné, ubytování a případný čas na cestě. Nabízíme veškeré překlady, se soudním ověřením. Soustřeďujeme se na kvalitu a preciznost vypracování. Profesionalita a kvalitní překlady. Tlumočení : konsekutivní : den (hodin) 6. Kč: simultánní: den (hodin) od 7. Kč: Vyhledat Search for: Search.


Pokud řešíte obtížnou životní situaci a nacházíte se v tíživých finančních podmínkách, nabízím možnost individuální ceny dle vašich možností. Cena se odvíjí především od toho, jedná-li se o simultánní nebo konsekutivní tlumočení a záleží také na počtu jazykových kombinací. K simultánnímu tlumočení je potřeba technika a dva tlumočníci, i pokud se jedná pouze o jednu jazykovou. U větších objednávek cena může být smluvní!


Cena vypočítaná naší kalkulačkou, je cena konečná PŘEKLADY. Pro tlumočení v zahraničí vypracujeme individuální kalkulaci podle Vašich potřeb. Při expresním termínu objednávky tlumočení účtujeme příplatek.


Písemné podklady pro kabinové tlumočení je třeba dodat pracovní dny před začátkem akce,ceny kabinového tlumočení jsou za jednoho tlumočníka. Minimální účtovací jednotkou jsou hodiny. První je účtování sazby za jednu normostranu textu. To znamená, že u přeloženého.


Tlumočení cena

S ohledem na akci, pro kterou budete našich služeb využívat, povedeme již od začátku jednání s konkrétním tlumočníkem, který uvedené tlumočení zajistí. Zašlete ukázku z textu a Vaše požadavky ohledně rychlosti vyhotovení, obratem Vám sdělím nabídkovou cenu. V případě tlumočení delší než jeden den se cena snižuje o. Cena za překlad se určuje podle dělky překladaného textu, podle náročnosti překladu (např. technická terminologie apod.) a požadovaného termínu.


Naši překladatelé mají zkušenosti s překlady obchodní korespondence, manuálů, technických dokumentací apod.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1