Dveřní samozavírač

Dveřní kování MT drží krok s elitou! Bezpečnostní cylindrické vložky EVVA - i agent 0by ostrouhal! Páčidla Hultafors – budou se Vám „páčit“ Designové nářadí Hultafors – chlapská dokonalost!


Dveřní samozavírač

Levé dveře (L) se otevírají k pozorovateli a dveřní závěsy (panty) jsou vidět vlevo. Pravé dveře (P) se otevírají k pozorovateli, ale dveřní závěsy jsou vidět vpravo. Všechny zavírače BRANO lze použít pro obě provedení. Montážní návod popisuje jednoduchou manipulaci pro montáž na levé i pravé dveře.


DVEŘNÍ ZAVÍRAČE máme skladem k okamžitému dodání. V oddělení Samozavírač a zavírač dveří najdete kvalitní dveřní zavírače od firmy GEZE. Zakladní nabídku samozavíračů tvoří obyčejné zavírače s vodící lištou a aretací.


Můžete vybírat ze čtyř základních barev: bílá, hnědá, stříbrná a zlatá. GEZE dveřní zavírače jsou jedny z nejznámějších na světě. Denně miliony lidí využívají výhody automatických dveřních systémů. Individuální a speciální konstrukce, jsou například karuselové dveře nebo celoskleněné systémy.


Ukázky systémů GEZE lze nalézt v budovách po celém světě. V našem obchodě se často setkáváme také s označením brano na dveře. Nabízíme Vám dveřní zavírače firem Geze, Fab, Brano, Dorma a Kaba. Dodáváme zavírače s posuvnou lištou i ramínkem. Nespočet optických a technických možností - GEZE samozavírače a posuvné systémy.


Montáž na stranu pantů i opačnou stranu pantů. Nerozlišuje pravé a levé dveře. Vhodný pro vstupní dveře.


Program dveřních zavíračů GU Vám nabízí rozsáhlý sortiment horních a spodních dveřních zavíračů včetně zvláštních řešení pro aretační systémy pro jedno a dvoukřídlé dveře i pro náročné koncepty budov. Kromě bezpečné a spolehlivé funkce se dveřní zavírače GU vyznačují také svým atraktivním designem. Nabízíme klasické zavírače dveří s aretace nebo bez aretace a pro pravé i levé dveře.


Hydraulické zavírače dveří jsou už běžnou součástí exterierové dveře na panelové domy, provozovny, firmy, ale i interiérové dveře. Nakupujte online za… 8Kč 6Kč s DPH. Naši zákazníci nám čas od času zasílají prosby o radu, jak správně seřídit jejich dveřní zavírač Brano.


Nejčastějším problémem je příliš rychlé zavírání s hlasitým boucháním dveří, nebo naopak nedovření dveří. Přinášíme vám nyní jednoduchý návo jak váš zavírač Brano správně nastavit, aby plnil svou funkci. Samozavírač je zabudovaný v křídle dveří (osazený do vyfrézované drážky v dveřním křídle), a tím je vodící lišta viditelná pouze při otevírání dveří. Integrované samozavírače můžeme použít jak pro jednokřídlé, tak dvoukřídlé dveře, pro dveře pravé i levé. Jsme tady pro bezpečná řešení pro - hotely, obchody, sportoviště, letiště, nemocnice, domácnosti nebo kanceláře.


Protipožární dveřní samozavírač má vylepšené základní vlastnosti oproti levnějšímu modelu a to především vysoká odolnost vůči exteriéru a hmotnosti dveřního křídla. Umožňuje montáž na stranu pantů i na stranu opačnou. Pokud se v nabízených dveřních zavíračích budete chtít lépe orientova.


V tomto článku si představíme základní typy zavíračů. Zavírač je určený pro dveřní křídlo o max.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi