Izolační trojsklo parametry

Vylaďte si zasklení dle svých potřeb! V současnosti vyráběná izolační trojskla vykazují součinitel prostupu tepla Ug v rozmezí až W. K- izolační dvojskla pak Ug v rozmezí až W. Zároveň dosahuje vysokou propustnost světla (Lt = ) a spolu s neutrálním transparentním vzhledem vytváří v interiéru věrné. Tepelně izolační parametry oken jsou dané počtem skel a kvalitou okenního profilu.

Připomínáme, že nižší číslo znamená lepší izolaci. Zjednodušeně lze říci, že čím nižší je parametr U, tím lépe sklo. Volit můžete hned ze dvou variant – izolační dvojsklo a izolační trojsklo.


Důležité parametry pro výběr oken plastová, okna, plastové, okenní,. Jsou proto ideální i pro novostavby v pasivním a nízkoenergetickém standardu. Vyšší hmotnost trojskel vyžaduje použití robustnějších profilů, které ovšem dále zlepšují celkové tepelně izolační vlastnosti okna.


Okna a jejich tepelně- izolační parametry. Jak se v tom vyznat a jak si správně vybrat 0.

Sklo obvykle tvoří zhruba tři čtvrtiny plochy okna. Proto významně ovlivňuje jejich tepelně. Mezinárodní koncern Saint-Gobain má v České republice v oblasti plochého skla hned tři zástupce.


Izolační trojsklo a jeho použití. Tyto společnosti dodávají široký sortiment skel pro. Vakuové izolační sklo Fineo nabízí stejné energetické parametry jako izolační trojsklo bez estetických kompromisů. Díky své „štíhlosti“ se perfektně hodí pro renovace nebo novostavby.


Na rozdíl od předchozích technologií výroby vakuových skel nemá. K dalšímu významnému snížení hodnoty součinitele prostupu tepla se dnes začínají ve velké míře prosazovat izolační trojskla. Jedná se o klasické izolační dvojsklo, u kterého je k nepokovenému sklu přilepen distanční rámeček s dalším pokoveným sklem.


Získáme tak trojsklo s dvěma. Rovněž se dá místo tohoto skla použít tepelně tvrzené nebo vrstvené sklo a na izolačních vlastnostech okna se to nepodepíše. Výroba – izolační skla: Výroba – izolační skla. Na lince pro izolační skla pro Vás vyrábíme izolační dvojskla (Ug=0) a izolační trojskla (Ug=5).


Skla plníme argonem nebo kryptonem. Máme bohaté zkušenosti v oblasti výroby a dodávek izolačních dvojskel a trojskel.

Dále se naše sklenářství zaměřuje na bezpečnostní skla tvrzená i vrstvená,. Dobrý den, chtějte izolační trojsklo do pasivních domů. To je ta nejlepší odpověď.


Nejdříve by vám měli poslat technické listy, kde budou všechny parametry uvedené. Pokud byste měla přesto obavy, tak se na mě kdykoliv obraťte. Jen jednu věc bych chtěl zveřejnit. Zvětšené šířky distančních rámečků u. Takto konstruovaná izolační dvojskla jsou odolná proti mechanickému namáhání - tlaku, nárazo-vému větru, vibracím.


Aby izolační sklo mohlo plnit rozmanité funkce, kombinují se různé druhy plochého skla, čímž lze zajistit požadované vlastnosti tepelně izolační , protisluneční, zvukově izolační a bezpečnostní.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1