Dlažba pietra

Zvolíte veľké dlaždice z kameňa, či mramoru? Alebo dáte prednosť menším keramickým prípadne imitácii dreva? V ponuke nájdete rôzne veľkosti, tvary, farby aj dekory. Protišmykové do kúpeľne, mozaikové do kuchyne, ale aj dlažbu na terasu či do záhrady.


Naleznete zde několik typů dlažby - od imitace kovu, dřeva, betonu, až po produkty s oblíbeným retro nádechem. Obklady a dlažba do kúpeľne, Kúpelne Bagno. Správně zvolená koupelnová dlažba zvyšuje estetický dojem z celé koupelny i její užitnou hodnotu.


PIEDRA je výrobcem a prodejcem produktů z přírodního kamene. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let.


PIETRA - obklady dlažba Praha. Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení. Eco Dream Miele 60x60xrect. Veľkoformátová dlažba.


Novinky Akcia Na sklade. Pietra Silver 80x1R BA. Norway Grey 120xR BA. Vyrábíme kamenné koberce u kterých nabízíme největší výběr s nejvyšší kvalitou na našem trhu.


Detail produktu Do obchodu. Screpolato Nero 80x1R BA Skladom. Vyberte si vonkajšiu dlažbu na terasu,. Na seznam Přidat na seznam. Na zoznam Pridať na zoznam.


Vonkajšia dlažba má široké uplatnenie v krajinnej a záhradnej architektúre. Vonkajšia kamenná dlažba dodá Vašim terasám neopakovateľnú a jedinečnú atmosféru starých čias. Je doplněna originální řezanou dekorací, soklem a schodovou dlaždicí. Kvalitní italská dlažba v atraktivním formátu, s vysokou mírou odolnosti, vhodná i do frekventovaných prostor.


Dlažba pietra

Upozornění: Výprodejová cena platí pouze na aktuální skladové zásoby. Eshop s širokou nabídkou obkladů a dlažeb za zvýdodněné ceny. Pokládka na plastové terče nebo do štěrkopísku.


With its brands La Fabbrica and Ava, the company specialises in the production and sale of high-end Italian ceramic floor and wall coverings. The corporate philosophy is based on the pursuit of quality, the value that has always accompanied our products, from the moment they are devised in the workshop until they are sold in Italy and. Dlažba Azulejo Nero rojo 41x41. Její povrch totiž imituje vzhled lávy. Tato série je nádherným příkladem inovačního designu.


Ať už se rozhodnete dlažbu dát do kuchyně, obývacího pokoje. Marazzi reinterprets Moongrey stone with a versatile and very technical collection: colours and multiple sizes, including the striking 90x1cm. Allmarble has been expanded with a Wall extension. Přijďte si prohlédnout koupelny v našich prodejnách! Hledáte pěknou dlažbu na terasu za skvělou cenu?


Potom Vám nabízíme nádhernou dlažbu Quarzo Grigio ve formátu 60x60cm. Tato dlažba je rektifikovaná a je v 1. Jedná se o slinutou keramickou dlažbu v tl.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1