Eko septik

SEPTIK 9-EO (9-osob), tři komory, rozměr: pr. Kč Ceny větších septiků Vám rádi sdělíme na požádání. Rozkládá a snižuje obsah septiku, udržuje průchodnost odpadů, likviduje zápach přímo u jeho zdroje. EKO SEPTIK je tekutá bakteriální směs určená pro efektivní údržbu septiků.


Tříkomorové plastové septiky firmy Vodní zdroje Ekomonitor spol s. Chrudim slouží k čištění odpadních splaškových vod malých zdrojů znečištění. Kui septik ja jaotuskaev paigaldatakse sügavamale, tuleb tühjendusava kaelale panna pikendustorud. Reostuskoormuse vähenemist septikus prognoositakse järgnevalt: BHT, lämmastik ja fosfor kuni , heljum.


Septik a žumpa stále skladem. Jímky, septiky, žumpy, čističky a garáže. Certifikované produkty s garancí dlouhé životnosti. Je samonosný, není ho tedy potřeba obetonovávat.


Pre vypúšťanie odpadovej vody do krajiny sa tak odporúča ďalší stupeň čistenia, a to zemná filtrácia, kde cez filtračný piesok či koreňovú čističku sa dostane do krajiny voda prečistená z cca. Bohužiaľ nie vždy je to dostatočné. Zabývýme se výrobou, prodejem a servisem čistíren odpadních vo bazénů, zastřešení, vodoměrných šachet, čerpacích stanic a dalších výrobků z polypropylenu. Biologický septik plní funkci mechanicko-biologického předčištění splaškových odpadních vod.


Vyrábíme ho jako tříkomorovou nádrž, kde dochází v jednotlivých komorách k oddělení a sedimentaci nerozpustných látek, k anaerobní stabilizaci kalu a zachycení plovoucích nečistot. Pouze v oblastech s podzemní vodou je nutné septik obetonovat. Strop septiku musí byť vždy zakrytý pevným vekom (monolitným, alebo prefabrikovaným) a vnútorný priestor odvetraný rovnakým spôsobom ako u žumpy. Do každej komory musí byť umožnený prístup pre vyberanie usadeného kalu.


The septic tank has to be emptied at least once a year. A non-flow-through septic tank is a closed tank in which waste water is being collected. Bakterie do žump a septiků SET s urychlovačem. Je vhodný jako nejmenší a nenáročná domovní čistírna odpadních vod.


Bio-clean - bakterie do septiku a enzymy do suchých WC. Aplikujte pravidejně BIOCLEAN. BIO-CLEAN šetří Vaše finance.


Pri uporabi tega koncentrata raztopine jo zlijemo skozi sistem cevi, ki jih prav tako očisti, tudi različne črpalke, ventilatorje, stene, greznice, lovilci maščob, greznico kjer se bakterije takoj začnejo hraniti z organskimi snovmi. Eko záchody Ekozáchody. Jsme tu pro Vás, aby jsme Vám vysvětlili princip kompostovacích záchodů a pomohli vám s výběrem toho nejvhodnějšího typ. Návod k použití: V počáteční fázi doporučujeme dávkovat balení každých dní do silně zanesených septiků po dobu měsíce.


It is a focal point for investors capitalising on rich development growth based on massive demand – and a gateway to emerging markets of the continent. Jeho pravidelné používanie napomáha udržovať prirodzenú biologickú rovnováhu v septiku, eliminuje zápach, účinne napomáha rozklad organických odpadných látok, papieru a rastlinných materiálov. Дренаж для відведення очищеної води займає зовсім небагато місця. Vypadá jako běžný zácho ale nepotřebuje ani kanalizaci ani vodu.


Moderní eko WC se nesplachuje. Tuhé exkrementy jsou uvnitř separovány od moči, nevzniká nepříjemný zápach. Ušetří až třetinu vody v domácnosti.


Jen musíte tuhý obsah vynést jednou za čas na kompost.

Eko septik
Eko septik

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1