Eurookna

Eurookna

Keďže ide výlučne o prírodný materiál, máte z eurookna príjemný pocit. High-quality wooden and wooden-alu windows with long operating life. Wood as a natural and environmentally friendly material is tough enough so the construction of the wooden window is very strong. The wood-aluminum window is maintenance-free and minimizes heat loss. Eurookno je drevené okno robustnej konštrukcie, vyrábané z troj alebo štvorvrstvovej lepenej lamely, tzv.


Plastová okna, dřevěná i hliníková „děláme“ už let. Naše zkušenosti jsou zde i pro Vás. Níže jsme pro Vás připravili ceník vybraného sortimentu z naší nabídky. Jedná se o základní provedení nejběžnějších typů oken a dveří, které naši zákazníci poptávají.


Níže uvedené ceny představují základní provedení zobrazených oken a dveří, dle uvedené specifikace. Eurookno je moderní dřevěné okno, při jehož konstrukci kladen velký důraz na funkční i estetické vlastnosti. Eurookna jsou vždy vyrobena z dřevěných lepených profilů, tzv. Eurohranoly neobsahují žádné vady (suky,smolníky, praskliny) a tím, že jsou slepeny z více vrstev a vysušeny na optimální.


Dřevěná okna, eurookna vyrábíme z kvalitních lepených dřevěných hranolů. Do vašeho domova vnesou naše dřevěná okna Vekra kousek přírody. Záruka kvality a tradície Spoločnosť Drevovýroba Kočiš s. Základom každého kvalitného eurookna je certifikovaný lepený hranol, ktorý zabráni skrúteniu sa pri zmene vlhkosti. Drevené eurookná sú vyrobené z vysoko kvalitných hranolov, ktoré sa lepia z troch alebo štyroch lamiel výberového dreva s radiálnym a poloradiálnym sklonom vlákien. Eurookná sú dizajnovo aj technologicky jedny z najmodernejších drevených okien dneška , vyznačujú sa vysokou kvalitou prevedenia, dokonalou izoláciou, luxusným vzhľadom a pri tom sú spojené s prírodou – vyrábajú sa prevažne z ekologických materiálov.


Drevené eurookná vyrábame z dubu, smrekovca (modřínu), borovice, smreku, alebo exotického meranti – drevín spôsobilých k dokonalému opracovaniu. Chránime ich špičkovou povrchovou úpravou, za ktorú zodpovedá náš lakovací robot. HS portál, PSK (posuvno - výklopný portál), FS portál, pevné presklenia, zasklenné systémy a pod. Vše od značek MACO, ROTO, SCHÜCO, FAPIM, G-U, SCHÜRING, WINKHAUS, SIEGENIA -AUBI, HEROAL a SOBINCO Kování, náhradní díly a příslušenství k oknům plastovým, dřevěným a hliníkovým. Nyní díky novým technologiím a neustálému vývoji se rapidně prodloužila životnost a kvalita dřevěných eurooken.


Eurookna

Dřevěná eurookna prošla velikou evolucí za posledních pár let. Primamo pozive sata dnevno, dana tjedno, 3dana u godini, bez obzira na hitnost Vaših. Okna eurookna dřevěná pasivní.


Výše uvedená výbava oken je standardní a bez příplatků, pro všechna eurookna DOMINO. Unikátní Al okapnicový systém a řešení spodku rámu okna = bezkonkurenční životnost ! Porovnání kritických míst. EUROOKNA Javorník CZ - PLUS s. Vítejte na stránkách firmy Javorník CZ - PLUS s. Jste tu správně pokud hledáte krásná a kvalitně vyrobená dřevěná okna a dveře. Naše výroba je zaměřena na dřevěná špaletová okna, eurookna , vchodové dveře. Cenník - drevené okná so 1ročnou životnosťou v rôznych funkčných variantoch.


Eurookna

Drevohliníkové a kastlové okná, eurookná, ale aj okná pre pasívne domy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1