Kvh hranoly hapex

Vítáme Vás ve firmě HAPex s. Aktuální informace, akce a nabídky! Lamelově lepené dřevěné hranoly jsou osvědčeným stavebním materiálem určeným především pro vysoce namáhané konstrukce staveb, kde je kladen požadavek na vysokou pevnost při p. Nyní máte možnost u vybraného sortimentu využít on-line objednávky s možností doručením až k Vám. BSH hranoly jsou čtyřstranně hoblované, lamelově lepené a délkově napojované hranoly , vyrobené ze sušeného řeziva.


Představujeme Vám výrobní proces dřevěných lepených konstrukčních hranolů BSH a segmentů pro dřevostavby HBE. Uvidíte kompletní výrobu hranolů od kvalitativn. HAPex , Dřevocentrum HAPex – expediční sklad masivních a lepených. Společnost HAPex se sídlem v Hradci Králové je jedním z největších.


Populární konstrukční hranoly KVH jsou sušené, hoblované a nabízené. Dodavatel sušených hranolů z Hradce Králové a náš dlouholetý obchodní partner. Podrobnosti o firmě HAPex s. The next video is starting stop.


Detailní výrobní proces dřevěných lepených konstrukčních hranolů a obloukových vazníků BSH. KVH - Konstruktionsvollholz - drevo určené na sofistikované moderné konštrukcie. Sú sušené na vlhkosť s toleranciou následne sa rezivo hobľuje na požadovaný. Môže byť vyrábaný v dvoch kvalitách a to: nepohľadová Nsi (do skrytých konštrukcií) a pohľadová Si.


Hranoly Csú vysoko kvalitné sušené hobľované stavebné hranoly s jemne zrezanými hranami, vhodné pre stavbu konštrukcií drevodomov a drobných zahradných stavieb. Od kvality Si se liší pouze vzhledovými nedostatky. Liší se především postupem výroby a vlastnostmi. KVH hranoly sú vyrobené so smrekového dreva.


Sušením dosahujú konštrukčné vlastnosti a neobsahujú žiadne zdraviu škodlivé látky. KVH – OSB desky, palubky , podlahovky – exotické podlahy, – materiál na pergoly. HAPex – Hüttemann lepené dřevěné konstrukční hranoly a obloukové vazníky BSH.


Předmět činnosti firmy HAPex s. Obchodní činnost – palubky obkladové a podlahové. Používané smrekové drevo je ručne aj strojovo triedené. Tieto lepené hranoly sa navzájom lepia s použitím klinového spoja (viď galéria produktu). Vysušené drevo obsahuje vlhkosť len –. Maximální průřez těchto hranolů je 140×2mm. Nabízená kvalita těchto hranolů je NSi – nepohledová, která.


Pro konstrukční hranoly KVH se vybírá vysoce kvalitní, převážně jehličnaté řezivo, zejména smrkové. Pro jednotlivé konstrukční hranoly nebo lamely je vybráno středová část kmene. Vyrábíme a prodáváme eurohranoly, spárovky, palubky, PUR a OSB desky a sušené truhlářské řezivo pro dřevozpracující průmysl. V našem sortimentu naleznete také KVH a BSH hranoly , podlahovky, střešní latě či tropické dřevomateriály, jako například dřevěné terasy a fasády nebo exotické řezivo.


Kvalitné hranoly ponúkame od výrobcu STORA ENSO. Hranoly sú vysokej kvality a hlavne stabilnej kvality. Skladom držíme viac rozmerov a vieme zabezpečiť aj rýchle dodanie aj z vašimi rozmermi ,podla vášho projektu.


To abychom v rámci přísné kontroly kvality vyzkoušeli jejich pevnost. Máme k tomu speciální lis, který. Jedná se o čtyřstranně hoblované hranoly se sraženými hranami, vyráběné nejčastěji ze sušených smrkových přířezů, které jsou délkově napojeny silnými zubovitými spoji do délek až m. Právě díky tomuto způsobu napojení se do jisté míry zamezuje kroucení materiálu a dalším degradacím dřeva.


Myslíte, že je to dostačující. Při větších rozměrech může dojít, i přes vysušený stav, ke kroucení a praskání dřeva. Veškeré námi dodávané hranoly jsou vyráběny v souladu s parametry norem ČSN a DIN EN 2D4.


Našim zákazníkům nabízíme nejen hranoly z nejpoužívanějších tuzemských dřevin jako jsou smrk, borovice či modřín, ale i americký světlý dub, sibiřský modřín či z Indonésie importované meranti.

Kvh hranoly hapex
Kvh hranoly hapex

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba