Lehčené pvc desky

Jejich hlavní výhodou je nízká hmotnost a cena, možnost digitálního potisku, polepu samolepícími fóliemi, snadné zpracování a lepení. Deskový materiál pro reklamu a výstavnictví, výrobu reklamních ceduli a stojanů, výplní do montovaných konstrukcí, apod. Jejich hlavní předností je velmi příznivá cena, nízká hmotnost, snadná opracovatelnost a odolnost vůči korozi a chemikáliím.


PVC desky jsou vhodné pro polep fóliovou grafikou, sítotisk. PVC -U (Duroplast) je obtížně vznětlivý polyvinylchlori který je chemicky velmi odolný a je náchylný pouze k nepatrnému vnitřnímu pnutí.

Má vysokou pevnost, stálost a tvrdost. Mezi jeho hlavní přednosti patří vysoká mechanická pevnost, stálost a tvrdost, vysoká chemická odolnost, dobré. Integrální lehčené desky PVC s extrémně pevným a tvrdým povrchem a hedvábně lesklým vzhledem. Speciálně desky z polypropylenu nacházejí široké uplatnění při výrobě plastových nádržní na dešťovou vodu, jímek, septiků nebo vodoměrných šachet. Stejně tak se polypropylenové desky hodí pro výrobu speciálních nádrži určených k průmyslovému použití nebo například k pokrytí podlah při stavenbích pracích.


Tyto reklamní cedule tvoří měkké pěněné polystyrenové jádro z obou stran opatřené krycími deskami. Foamalite – desky z pěněného PVC – lehčené , volně vypěněné PVC.

PVCP – polyvinylchlorid je jedním z nejpoužívanějších konstrukčních plastů v oblasti reklamy. Lze jej lepit i jednoduše obrábět a dělit. Střešní krytiny) Hodnocení produktu:. Deskové materiály z vypěňovaného PVC patří k tradičním materiálům pro výrobu reklamy a velkoformátový tisk. V našem sortimentu najdete nejen bílé desky Forex classic, které se staly světovým standardem v této oblasti, ale také jejich ekonomickou variantu Production PVC Board.


Použití: Reklama, stavebnictví, průmysl (veletržní stánky aj.), zadní strana 3D písmen, jako podkladový materiál pro LEDky či neon, nebo jako deskové informační tabule (exteriér, interiér). Brno – specialista na výrobky z plastů. Dodáváme běžné, technické i špičkové plasty, vyrobíme polotovary podle vaší dokumentace. Má oproti plným deskám výrazně nižší hmotnost a lepší mechanickou zpracovatelnost.


PVC lehčené desky tloušťky – mm FOAM-lite. Materiál je těžce hořlavý, samozhášivý. U bílých desek je garantována UV. Lehčené desky KAPA jsou sendvičové desky s polyuretanovým jádrem. Výhodou je extrémní lehkost a tím se dají jednoduše lepit na zeď.


Kapa desky nabízíme v tlouštce mm (cm).

Deplast je ekonomická varianta lehčeného PVC. Technické plasty Holoubek Protect Pardubice. Nejrůznější využití mají i polypropylenové PP desky.


Vlastnosti polypropylenu Polypropylen se taví při teplotách 160–1°C. Je odolný vůči UV záření i vůči alkoholům a organickým rozpouštědlům a je dobře rozpustný v xylenech. Polypropylenové desky se prodávají často, protože materiál je chemicky i mechanicky. Jako lehčené desky jsou označeny deskové materiály, které mají buď polyuretanové, polystyrenové nebo voštinové jádro z tvrzeného papíru.


Povrchová vrstva je tvořena tvrzeným chromokartónem (s různou povrchovou úpravou), pěněným PVC nebo houževnatým polystyrenem. Tyto desky jsou určeny pro interiérové a dekorativní aplikace, výstavy a expozice. Pokud potřebujete lehčené desky z pvc , záclony, závěsy, garnýže, rolety, plisé, bytové doplňky nebo další dekoratérské doplňky do bytu, domu nebo kanceláře. Jedná se o deskový materiál, který je pružný, univerzální, velmi dobře opracovatelný, snadno se řeže tradičními nástroji.


Výhody: - pro běžné interiérové i venkovní použití - nízká hmotnost - široký sortiment rozměrů, tlouštěk a barev - snadné opracování - je možné lepit. Umožňují digitální potisk a polep samolepicími fóliemi. Odvětratelné fasády Prosklené fasády Obklady - dekorace - 3D design objekty Výplně balkónů Protihlukové stěny Městs.


Desky jsou v bílé barvě s černým jádrem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba