Rekonstrukce plochých střech

Jsme specializovaná firma AHF Stavby s. Provádíme klempířské, tesařské, pokrývačské práce, izolace plochých střech a montáž všech typů střešních oken včetně dodávek materiálu. Specializujeme se na dodávky PVC hydroizolací a tepelných izolací na ploché střechy. Zajišťujeme dodávky střech včetně bouracích prací. Naší prioritou je kvalitní provedení všech zakázek, dodržování zadaných termínů a bezpečnostních předpisů. Pokud jsou nutné rekonstrukce plochých střech , které již nejsou ve vyhovujícím stavu, vždy si raději na pomoc pozvěte odborníky.


Oprava svépomocí je totiž příliš časově náročná, navíc musíte dodržovat určité stavební předpisy, jinak nemůže dojít ke kolaudaci stavby. S dlouholetou zkušeností se zabýváme rekonstrukcemi střech i realizací kompletního zastřešení. Pracujeme s kvalitními materiály a postupy, které zaručují životnost a nutnost minimální následné údržby.


Naše společnost FASA mix-ib s. Provádíme nátěry střech , rekonstrukce všech typů střech , renovace eternitových a taškových střech , čištění a nátěry střech , generální opravy střech , nátěry dřevěných konstrukcí, výškové práce. V případě narušení či poškození střechy není nutná její kompletní výměna. Izolace, opravy, rekonstrukce a zateplení plochých střech budov fóliovými systémy nebo modifikovanými asfaltovými pásy. Získali jsme osvědčení o registraci v seznamu odborných dodavatelů vedeném v rámci dotačního programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM. Provádíme veškeré důležité kroky, které se nesmějí při opravě střechy opomenout.


Rekonstrukce plochých střech

Patří mezi ně statický posudek, zjištění rozsahu sanace původních materiálů, výběr vhodné tepelné izolace a veškeré další potřebné úkony s tím související. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Rekonstrukce střechy a 1recenzí. Provádíme hydroizolace plochých střech fóliovým systémem vhodným na panelové i rodinné domy včetně garáží, teras, balkónů a lodžií. Střechy se dále dělí podle počtu vrstev střešního pláště na jednoplášťové, dvouplášťové a víceplášťové. Kompletně a profesionálně opravíme střechu rodinného domu, bytového domu i administrativní nebo průmyslové budovy. Zajistíme dodávku materiálu i tesařské, pokrývačské a klempířské práce včetně izolace.


Rekonstrukce plochých střech

Sanace střech zpravidla nelze, až na určité vyjímky, řešit podle nějakého univerzálního klíče. Před každým sanačním zásahem do střechy je třeba stanovit přesnou diagnózu odborným posudkem a na jeho základě provést návrh řešení, včetně detailů. Realizace, opravy, střech , tesařství, pokrývačství, sanace, nadkrokevní izolace, izolace plochých střech , montáž střešních oken, vegetační střechy.


Kompletní tepelné izolace a výškové práce horolezeckou technikou. Dále zajišťujeme klempířské a pokrývačské práce, montáž hydroizolací a PVC materiálu. Nejčastější poruchy plochých střech a střech s nulovým spádem se týkají zatékání právě tímto konstrukčním prvkem do dalších stavebních konstrukcí domu. Mnohdy si vystačíme s lokální opravou například klempířských prvků kolem ventilačních turbín a výlezů nebo oplechováním okrajů střechy, případně lokálními opravami hydroizolační vrstvy. Ukázku z našich realizací si můžete prohlédnout z ptačí perspektivy v krátkém videu.


VÍCE NEŽ LET ZKUŠENOSTÍ S REKONSTRUKCEMI PLOCHÝCH STŘECH. Již let provádí společnosti Collegium Trade s. Spolehnout se tak můžete na léty prověřenou a stabilní firmu s mnoha desítkami realizovaných zakázek jak v soukromém, tak i státním sektoru. NAVRHOVÁNÍ A REKONSTRUKCE PLOCHÝCH STŘECH.


Ploché střechy dělíme dle užitého materiálu: Asfaltové modifikované pásy. Systém rekonstrukce plochých střech LindabRoof byl vyvinut jako reakce na požadavek zákazníků jednou provždy odstranit problémy, které jim přináší plochá. Provádíme kompletní realizace nových a rekonstrukce starších plochých střech na klíč. Výměnu VZT jednotek za samočinné ventilační hlavice.


Firma postupně rostla a rozšiřovala nabídku o další práce, takže dnes jsme schopni zajistit jak výstavby rodinných domů, tak celkové rekonstrukce bytových domů a to včetně všech profesí. Naší specializací jsou izolace plochých střech , rekonstrukce plochých střech , stavební práce, opláštění průmyslových objektů, klempířské práce a kompletní opravy střech , izolace spodních staveb, teras, balkónů a bazénů. Opravy a rekonstrukce plochých střech.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba