Rychlý moučník ze zakysané smetany

Osvědčený recept na přípravu vláčného moučníku se smetanovou náplní. Výborný zákusek se zakysanou smetanou , kakaovým těstem a dozdobený čokoládou. Recept na rychlý a jednoduchý moučník. Moje rodina ano a proto musí být doma moučník alespoň dvakrát týdně a snídaně či svačinka s dobrým čajem či kávou je tu. Jsem vždy nadšená, když těsto krásně nakyne, drobenka provoní při pečení celou kuchyň a ovoce či čokoláda dodají moučníku úžasnou chuť.


Rychlý moučník ze zakysané smetany

Podle toho, jak všem doma chutná, si troufnu říci, že pečení mi docela. Rozdělíme si těsto na poloviny, do. Směs přidáme do zakysané smetany , pak přidáme. Krém naneseme na vychladlé těsto, uhladíme a nakonec dáme polevu. Pokud jsme měli hodně hustou smetanu, budeme možná.


Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z. Ja jsem ho delala trochu jinak. Dva balicky piskotu, merunky od babi, dve zakysane smetany , jeden nizkotucny tvaroh a misto zelatiny jsem pouzila vanilkovy puding, rozmichany se zbytkem stavy ze zavareniny a vodou (zadne mleko). Manzel vyhrozuje, ze do rana nezbyde. Ingredience na těsto: balíček prášku do pečiva, 1g cukru krupice, 1ml vody, 2ml oleje, lžíce kakaa, vejce, 1g hladké mouky.


Nejenže je tento recept rychlý , ale navíc si ho připravíte ze surovin, které máte u sebe doma. Tyto rohlíčky jsou výborné, levné a je jich hodně. Z jedné dávky je kusů. Náplň můžete dát libovolnou.


U nás nejvíce frčí s Nutellou, švestkovými a jablečnými povidly. Kakaový koláč ze zakysané smetany. Bezlepkový limetkový koláč. Exkluzivní jablečný koláček, který je velmi rychlý na přípravu. Jablečná sezóna je v plném proudu, tak neváhejte a udělejte si skvělý koláček, který ocení hlavně milovníci tohoto ovoce.


U nás se tradičně dělává křehký jablečník našich starých maminek a druhým oblíbeným je právě tento. Ovocný pohár ze zakysané smetany. Dezert ze zakysané smetany. Rychlá dobrota pro malé i velké.


Klasický dezert se smetanou, piškoty a rumem někdy ochutnal asi každý. My jsme tradiční tuzemák nahradili jemnějším třtinovým rumem a krém doplnili příjemně nakyslou ovocnou omáčkou. Připravte si pudink klasickým způsobem dle návodu a dejte ho stranou. Vyšlehejte vejce s cukrem, přilijte olej, vlažnou vodu a promíchejte. Pak postupně přidávejte mouku promíchanou s práškem do pečiva.


Během chvíle máte na stole voňavý moučník , po kterém se hned zapráší. Plním je klasicky jablečnou nádivkou, ale fantazii se meze nekladou. Vyzkoušejte můj recept na miništrůdly.


Upečte si tento rychlý moučník z listového těsta. Koláč ze zakysané smetany. Borůvky jsou do pečených dezertů vynikající, protože mají dost pevné slupky na to, aby v troubě nepopraskaly.


Autor: redakce Apetitu. Přidáme mouku, sůl a důkladně promícháme. My jsme vyzkoušeli recept na rychlý švestkový koláč ze zakysané smetany a doporučujeme ! Příprava zabere maximálně minut, o zbytek se pak již postará Vaše trouba. A je to vážně luxusní záležitost.


Tak pokud přemýšlíte, co se švestkami ze zahrádky, zkuste tuhle dobrotu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba