Střešní světlík kopule

ALLUX Thermo – areál RHENUS Nučice u Prahy. S odbornými znalostmi a desítkami let zkušeností dodáváme prvotřídní řešení pro moderní střešní konstrukce. Všechny varianty kopulových světlíků lze s pomocí různých materiálů, manžet a dalšího příslušenství přizpůsobit konkrétnímu projektu. Od svého založení vyrábí kvalitní a certifikované střešní světlíky a kopule , včetně příslušenství (manžety, systémy pro automatické a manuální otevírání střešník světlíků).


Nabízíme v oblasti střešních světlíků komplexní služby od poradenství přes výrobu až po komplexní servis. Výroba a prodej střešních světlíků. Nové bodové světlíky ACG bez děr a šroubů - vlastní. Střešní světlíky pro prosvětlení střechy.


Kopulový světlík nepotřebuje podezdívku, protože má vlastní podstavec. Lze jej proto instalovat přímo na střešní otvor a následně zaizolovat hydroizolací. Světlík lze díky jeho rozměrům použít prakticky na všech místech. Světlík VELUX s kopulí je dokonalou volbou pro kanceláře, dílny a jiné prostory, kde je zapotřebí dostatečný přísun. Počet vrstev ovlivňuje tepelně izolační vlastnosti světlíku.


Zasklení světlíku CFP Energeticky úsporné izolační dvojsklo s dobrými zvukově izolačními vlastnostmi a zvýšenou odolností vůči mechanickému poškození (vnitřní i vnější sklo). Kopule a jehlany ke střešním světlíkům. DEKLIGHT Asvětlík kopule otvírací 80x123. Světlík je možné manuálně otevřít až do úhlu 60°, čímž je umožněn snadný přístup na střechu.


Bodový světlík s otvíracím křídlem a kopulovým zasklením čiré barvy. Dvojsklo má pro větší bezpečnost laminované vnitřní sklo. Světlíky Velux jsou ideálním řešením pro střechy s nízkým nebo s nulovým sklonem.


Přestavují snadný způsob, jak do místností pod střechou přivést denní světlo a čerstvý vzduch. Otevírací provedení s možností větrání je vytvořeno z větracího rámu, na němž je připevněna daná kopule ,. Kopulové světlíky je možné dodat také jako větrací. Bodové střešní světlíky jsou určené do všech typů staveb ke stropnímu prosvětlení prostoru, neslouží jako akustická nebo požární ochrana. Pokud napíšete kupole je to varianta, která je podle pravidel českého pravopisu správná. Projektování, montáž, rekonstrukce a servis světlíků.


Nabízíme bodové kopulové světlíky, kopule nebo rovné světlíky. Využijte více než let zkušeností, které v oboru máme. Na konci systému SUNIZER je umiestnená sieť optických šošoviek, ktoré transformujú svetelný tok do maximálneho výkonu a smerujú svetelné lúče do maximálnej plochy v miestnosti. Difúzne otvorená poistná hydroizolácia na debnenie pre dvojplášťové šikmé strechy.


Chráněný světlíkový systém nové generace s vynikajícími paramtery Ug a Uw. Montáž bez děr a šroubů. Bodový střešní světlík Vám můžeme samozřejmě dodat také jen jako výstup bez jakéhokoliv větrání.


Pokud zvolíte tuto variantu, doplníme Vám výstup mechanickým zámkem. Ten zabrání tomu, aby se kopule sama otevřela. Proč světlík VANELLUS Lightning ? Jednotlivé vrstvy jsou sešroubovány a slepeny v jeden kompaktní celek. Světlík má boční závěsy a aretační páčku, která umožňuje zavření, otevření nebo ventilaci.


Rám a křídlo světlíku jsou z vnější strany zakryty hliníkovými lištami v šedé barvě, které je chrání před sluncem a dalšími povětrnostními vlivy. FAKRO je celosvětově známá a oblíbená značka.

Střešní světlík kopule
Střešní světlík kopule

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba