Rekonstrukce panelových bytů

Přinášíme vám aktuální trendy v panelákových bytech. Ukážeme vám rekonstrukce starých i novějších panelákových bytů , kterými se můžete inspirovat. Poradíme vám nejlepší stavební řešení bytů v panelových domech i vybavení interiéru.


Velká rekonstrukce rodinného domu, velká rekonstrukce bytu či jen menší rekonstrukce bytu, drobné stavební práce či úpravy - tím vším se zabýváme. Jsme spolehliví řemeslníci. Specializujeme se na úpravy i celkové rekonstrukce panelových bytů.


Rekonstrukce bytových jader. Provádíme našim klientům kompletní rekonstrukce bytových jader. Jediné, co musíte udělat, je kontaktovat nás a zorganizujeme bezplatnou konzultaci. Kompletní rekonstrukce koupelny a bytových jader v panelových a rodinných domech na klíč v Liberci. V tomto oboru máme více než let zkušeností a celkově tisícovky dokončených projektů (prohlédněte si naše referenční zakázky).


Rekonstrukce panelových bytů

PROFIMA INTERIERY Praha je malá, ryze česká rodinná stavební firma se zaměřením na kompletní rekonstrukce panelových bytů s důrazem na nadstandardní kvalitu řemeslných prací. Komplexní rekonstrukce bytů děláme ještě raději než jen jeho dílčí části. Koupelny a bytová jádra.


Každá rekonstrukce koupelny je pro nás výzvou. Pro své zákazníky před. Od projektu až po konečný úklid.


Rekonstrukce panelových bytů

Gilík design je ryze česká stavební firma se zaměřením nejen na kompletní rekonstrukce panelových bytů , ale také rekonstrukci rodinných domů, s důrazem na nadstandardní kvalitu řemeslných prací. Firma skvěle komunikuje, vždy jsem o všem věděla, a když se ukázal nějaký nečekaný problém (a ve starých domech se asi vždy nějaké vyskytnou), bylo mi vše vysvětleno a nabídnuto nejschůdnější řešení. Kéž by všechny firmy ve.


Naším cílem je nabídnout zákazníkovi kompletní servis při rekonstrukci bytu. Velmi úzce se specializujeme na rekonstrukce panelových bytů , umakartových, a zděných jader. Naší hlavní činností je specializace na kompletní rekonstrukce panelových bytů.


Rekonstrukce panelových bytů

Každý byt je pro nás výzvou, snažíme se respektovat přání zákazníka a současně zajistit proveditelnost přestavby panelového bytu po technické stránce. V dnešní době není nic jednoduššího, než si stáhnout nějakou free (neplacenou) verzi počítačového programu a začít s kreslením plánku s původním stavem bytu. Panelákové byty nelze libovolně přestavovat. Přesto i panelákové byty lze v rámci možností přestavovat. Vždy je nutné dbát na nosné zdi.


Firma Lukostav provádí v Praze a okolí odborné rekonstrukce panelákových bytů. Volba kompletní rekonstrukce bytu je volbou celkové přeměny. Vše vyřídíte na jediném místě. Poskytujeme instalatérské, elektrikářské, truhlářské, podlahářské a jiné práce.


Rekonstrukce panelových bytů

K blížící se rekonstrukci bytu vzhlížíme s rostoucími obavami. U nás pořídíte vše, od A do Z. Děsí nás nepořádek, hluk, časová náročnost, omezení provozu domácnosti. Plánujete rekonstrukci panelového bytu ? Zajistíme pro vás vše od návrhu až po vlastní realizaci. Vyřídíme veškerá potřebná povolení, revize i závěrečnou kolaudaci.


Nabízíme služby a poradenství v dispozičním uspořádání bytů. Fuzia je česká stavební firma se zaměřením na kompletní rekonstrukce panelových bytů s důrazem na kvalitu řemeslných prací. Příprava rekonstrukce bytového domu začíná záměrem investora (majitele domu, bytového družstva, společenství vlastníků bytových jednotek) rekonstruovat a zateplit bytový dům a končí uzavřením smlouvy o dílo. V přípravném období je nutno především přesně formulovat rozsah sanace.


Máme kompletně všechny profese které potřebujete pro rekonstrukce bytů a jiných prostor. Nechceme tvořit stránkový web kterých je na trhu spousta a ve své podstatě se opakují. Tak jen stručně : ZABÝVÁME SE kompletními i částečnými rekonstrukcemi bytů , bytových jader, domů a jiných prostor.


Kvalitní rekonstrukce bytu musí začít kvalitní přípravou celé akce. Je třeba důkladně promyslet změnu dispozice s ohledem na nosné zdi a funkčnost celého nově vzniklého prostoru. Rádi Vám poradíme, případně zpracujeme projektovou dokumentaci.


Poskytneme radu a pomoc také při zajištění potřebných dokumentů a povolení.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi