Okna liberec

Okna liberec

Novinky Novinka: Kvalitní nábytek skladem. Zprovoznili jsme pro vás nový e-shop. Kvalitní česká výroba za výhodné ceny. Plastová okna v Liberci a okolí. Obchodní jméno: Hrádek s. Josef Schäfer Sídlo: Londýnská 6 403.


Okna liberec

Milířská 44 4Jeřmanice. Souhlas se zpracováním osobních úda. E-mail: obchod@inter- okna. Otevírací doba: Pondělí – Pátek 8. V jiný čas dle telefonické domluvy.


ProfilyVEKA System VEKA Softline PARAMETRY: stavební hloubka mm; komorový profil; třída profilu A (síla a kvalita profilu) celkový prostup tepla až do Uw = ; tepelný prostup trojskla U = 5; svár profilu 1. Pro dodávání interierových dveří, zárubní a protipožárních interierových dveří jsme si vybrali firmu CAG s. Kytína, která je na trhu od roku 19a stále se vyvíjí a nabízí řadu úžasných novinek a provedení dveří. Dovezeme a zmontujeme Vám nejen plastová a hliníková okna i dveře, ale můžeme zajistit drobné stavební práce a likvidaci v okolí Liberce a Jablonce nad Nisou. DVEŘE A OKNA DLE VAŠICH PŘEDSTAV A SNŮ. Výhodou plastových oken je minimální údržba. Zaměření, doprava, vybourání starých dřevěných oken a montáž nových v Liberci i po celé České republice je zdarma.


Okna liberec

Liberec+4739Jablonec+4724.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba