Světlík střešní

Světlík střešní

Výroba a prodej střešních světlíků. Nové bodové světlíky ACG bez děr a šroubů - vlastní. ALLUX Thermo – areál RHENUS Nučice u Prahy. Bodový střešní světlík může být vyroben ve dvou variantách, jako pevný nebo otvíravý.


Světlík střešní

V pevné variantě slouží pouze jako střešní prosvětlovací prvek – na ocelovou podsvětlíkovou manžetu je osazen poklop vyrobený z hliníkových profilů s polykarbonátovou výplní. V otvíravé variantě pak funguje jako střešní prosvětlovací prvek a navíc plní funkci. Nabízíme v oblasti střešních světlíků komplexní služby od poradenství přes výrobu až po komplexní servis.


FAKRO je celosvětově známá a oblíbená značka. Střešní světlíky pro prosvětlení střechy. Ukotvují se nad úroveň střešního pláště světlíkovými obrubami o volitelné výšce. Standardní provedení střešních světlíků je bodové (vodorovný tvar) nebo pásové sedlové či obloukové.


Vyrábějí se také atypické tvary – kopule, jehlany apod. AAG požární PLOCHÝ SKLENĚNÝ světlík v hliníkovém rámu VÍCE INFORMACÍ ( varianty zasklení ) Typ č. Jsme dynamicky se rozvíjející společnost realizující výrobu a montáž střešních světlíků, požárního odvětrání jak pro nové, tak rekonstruované průmyslové objekty. Vás zajistí realizaci světlíků a odvodů kouře. Zabýváme se také rekonstrukcí podlah a realizací vinylových podlah, krytin a koberců. Společnost WHB STAVEBNÍ s. Prodává a montuje široký sortiment polykarbonátových desek a příslušenství v nestandartních rozměrech značek MAKROLON, PALRAM, SUNLITE a prosklívací polykarbonátové zámkové panely zn.


Aby světlík správně fungoval je nutné dodržovat základní principy, zejména v problematice ohledně tepelných mostů. Pokud nejsou všechny postupy přesně dodrženy, tak dochází k problémům a reklamacím. V případě, že vám realizační firma nedokáže pořádně vysvětlit tuto problematiku, raději se s ní rychle rozlučte. U nás vám vše vysvětlíme, navrhneme.


Přirozené denní světlo totiž pozitivně ovlivňuje náš biorytmus a tak nás činí více produktivní a méně unavené. Důležitým prosvětlovacím prvkem průmyslových objektů slouží střešní světlík. Velmi dobré tepelně izolační vlastnosti střešního světlíku VELUX CFP. Otevření světlíku až o 1mm. Možnost osazení na střešní světlík vnitřního dekorativního a zastiňovacího prvku.


Předinstalované prvky elektrického ovládání - motorickou jednotku, dálkový ovladač a dešťový senzor, který v případě deště okno automaticky zavře. Vše je součástí balení výrobku. Rám světlíku je z tvrzeného PVC.


Světlík střešní

Světlíky se dodávají se zasklením 73. Konfigurátor na střešní světlíky Vám pomůže sestavit vhodný světlík na základě Vámi požadovaných parametrů. Pro snažší orientaci jsem pro Vás připravili nejčastější konfigurace světlíků.


Integrovaný větrací otvor na rukojeti zajišťuje bezpečnou a kontrolovanou výměnu vzduchu pod střechou. Přítomnost světlíku při své práci jistě ocení řemeslníci a kominíci. Pásové střešní světlíky. Prosvětlení velkých hal a prostor.


Světlík střešní

Zasklení bez děr a šroubů, nové plastové a skleněné výplně. Přesvědčí vás svými vynikajícími vlastnostmi, dlouhou životností a jednoduchou údržbou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1